Élet hétköznapi Csodái

Szeretném megörökíteni mindazt ami számomra fontos. Családi eseményeket, baráti összejöveteleket, kikapcsolódást, pihit, élményeket, emlékeket. Az élet apró örömeit, melyek nélkül fekete- fehérek és sivárak lennének minden napjaink.

Címkék

Címkefelhő

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Decemberi horoszkóp

2010.12.12. 22:42 - SzappanBuborék

Címkék: hírek érdekességek

Bak

Páros: Szerelem terén most nagyon nagy szükséged lesz arra, hogy kedvesed megerősítsen abban, hogy minden rendben van kettőtök közt. A benned lévő bizonytalanságot muszáj legyűrni! Ebben pedig számíthatsz a segítségére.

Páratlan: Ha még magányosan telnek a napjaid, december második hétvégéje kiváló lehetőséget kínál a változásra! Ha viszont még szilveszterkor is egyedül vagy, a buliban majd tutira találkozol valakivel.

Tipp: Hajts végre néhány apró változást kinézetedben, lepd meg magad egy szebb külsővel.

Oroszlán

Páros: Érzelmi és szexuális életed is fellendül decemberben, s mindez úgy, hogy nagyon meg sem kell erőltetned magad. Kapcsolatod stabil, de bizony rátok fér egy kis izgalom! Hógolyócsata, vagy extrém sportok jót tehetnek mind a kettőtöknek.

Páratlan: Ha még keresed a másik feled, akkor szinte nem telik el nap decemberben, amikor ne futnál össze olyanokkal, akik szintén az igazit keresik. Válogass kedvedre, s tedd le a voksod, akár olyas valaki mellett, akivel már korábban is ismerkedtetek.

Tipp: Olyan irányba fordul most az életed, mely elsőre kicsit meglephet, de érdemes elfogadnod a változások szükségszerűségét.

iStockPhoto

Bika

Páros: Decemberben sokat fogsz romantikázni, érzelgősködni, pedig ez tőled nem megszokott dolog. Olyan arcodat mutatod kedvesed felé, amit eddig még nem ismert, de nagyon elégedett lesz vele. Ez egy gyümölcsöző kapcsolat, mely akár komolyabbra is fordulhat?!

Páratlan: Több esetben is lehetőséget kapsz új szerelem beengedésére, csak rajtad múlik, meddig akarod még elzárni a szívedet a külvilág elől. Ideje beismerni, hogy ez egy hibás elképzelés, és végre jó lenne szerelembe esni első látásra. Nem?!

Tipp: Aki mer, az nyer!

A bejegyzés trackback címe:

https://aprooromok.blog.hu/api/trackback/id/tr552511976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása