Élet hétköznapi Csodái

Szeretném megörökíteni mindazt ami számomra fontos. Családi eseményeket, baráti összejöveteleket, kikapcsolódást, pihit, élményeket, emlékeket. Az élet apró örömeit, melyek nélkül fekete- fehérek és sivárak lennének minden napjaink.

Címkék

Címkefelhő

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

..Ilyen a lelked.. és éves horoszkóp.

2011.01.09. 20:28 - SzappanBuborék

Címkék: hírek érdekességek

Delfin

A delfin típusú emberek a hangokon, hangzásokon és a frekvenciákon keresztül gyógyítanak. Az isteni forrással való kapcsolatuk elősegíti mások érzelmi gyógyulását. Gyógyító képességekkel rendelkezik energetikai és finomanyagi szinten. Természetfeletti képességekkel is rendelkezik, mint telepátia, léleklátás, belső látás. Nagyon jó emlékezőtehetséggel bír, minden emléket pontosan fel tud idézni. Megjegyzi a jó cselekedeteket, és támogatja azt, aki jót tesz vele. Szociálisan rendkívül érzékeny, minden tőle telhetőt megtesz mások szenvedésének enyhítése érdekében. Végezz rendszeresen spirituális gyakorlatokat, mint meditáció vagy jógagyakorlatok, hogy feltöltődj, mert sok ember keresi a veled való kapcsolatot a gyógyító energiáid miatt, ami egy idő után lemeríthet téged.

 

Oroszlán
Karrier
A 2011-es horoszkóp szerint egy kiegyensúlyozott és sikeres év vár rád. Igazán szerencsésnek mondhatod magad. Sok lesz ugyan a tennivalód, és a munkádban szelektálnod kell majd ahhoz, hogy tarthasd azt a minőségi szintet, melyhez ragaszkodsz, de ügyesen meg fogod oldani a nehéz helyzeteket. Új munkakörbe kerülhetsz, ahol végre örömmel végzed a munkádat, és anyagilag is jól jársz. Vigyázz, hogy a sok munka ne menjen a magánéleted rovására.
Szerelem
2011-ben meghozol egy fontos döntést, és összeköltözöl a pároddal. Ha a kapcsolat kiállja az összeköltözés próbáját, akkor hamarosan az esküvé és a családalapítás kérdése is szóba jön. Nem kizárt, hogy még ebben az évben megfogan az új jövevény.

 

Bak
Karrier
A Bak szülöttek számára a 2011-es év kifejezetten ígéretes szakmai lehetőségeket tartogat, de fontos, hogy ne vállalj el olyan feladatokat, melyek pusztán anyagi jólétet biztosítanak, ám valójában nem elégítenek ki. A sok tanulásnak és a szakmai tapasztalatodnak köszönhetően, sikerül olyan munkahelyet találnod, melyről talán már gyermekként is álmodoztál. A karriered végre sínre kerül, ami nagy boldogsággal tölt el.
 
Szerelem
Az idei év izgalmas kalandok lehetőségét tartogatja. A szakmai sikerek hatására kivirulsz, és sokkal nyitottabb leszel, mint általában. Ezt a környezeted is észreveszi, és egyre többen keresik a társaságodat. A társasági életed fellendül, és ennek köszönhetően sok új ismeretséget kötsz. Idén nagy esélyed van arra, hogy megtaláld életed szerelmét.
 
Halak
Karrier
2011-ben nagy változásokra számíthatsz. Mivel hajlamos vagy az állandóságot előnyben részesíteni, eleinte nem fogadod ezeket az eseményeket kitörő örömmel. A régóta megszokott életritmusod valamilyen téren biztos, hogy felborul, de ne keseredj el, mert az újdonság pozitívan hat rád. Az új helyzetben is megállod a helyed, és utólag majd rájössz, hogy jobb is hogy az élet kimozdított a megszokott kerékvágásból, mert az új lehetőségek inspirálóan hatnak rád, és felébresztik régóta szunnyadó kreativitásodat is.
 
Szerelem
A szerelemben is nagy horderejű változásokra számíthatsz. Lehet, hogy összeköltözöl a pároddal, vagy épp ellenkezőleg, elköltözöl tőle. Lehetnek nagy szerelmek, fájdalmas szakítások, újrakezdések, az egész év egy érzelmi hullámvasútra fog hasonlítani, biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz unatkozni.
 
Kos
Karrier
Az elmúlt év labilis helyzete után egy kellemes, békés és nyugodt időszak következik a számodra. A 2011-es év első fele rengeteg pozitív fordulatot hoz, szakmai téren előléptetés és fizetésemelés is szóba jöhet. Az év második felében sem fogsz unatkozni, rengeteg tennivaló vár rád. A munkád tele lesz örömteli pillanatokkal és sikerrel. A legfontosabb tanács erre az évre, hogy ne bízd el magad, mert ha a fejedbe száll a dicsőség, akkor azzal sokat árthatsz magadnak. Becsüld meg a sikereket, és mindig maradj alázatos.
 
Szerelem
A magányos estéknek egyszer és mindenkorra vége. 2011-es év a Kosok számára meghozza a szerelmi boldogságot. Nem kizárt, hogy egy régi viszony kap újra lángra. Ne foglalkozz senkivel és ne hallgass mások tanácsaira. Általában nem jó a káposzta felmelegítve, de neked szerencséd lehet ezzel a régi kapcsolattal. Hallgass a szívedre!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aprooromok.blog.hu/api/trackback/id/tr612572544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása