Élet hétköznapi Csodái

Szeretném megörökíteni mindazt ami számomra fontos. Családi eseményeket, baráti összejöveteleket, kikapcsolódást, pihit, élményeket, emlékeket. Az élet apró örömeit, melyek nélkül fekete- fehérek és sivárak lennének minden napjaink.

Címkék

Címkefelhő

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Heti Horoszkóp

2011.06.06. 10:48 - SzappanBuborék

Címkék: hírek érdekességek

 

Az Ikrek könnyen sorsdöntő helyzetbe kerülhetnek, a Rákoknak pedig érdemes lenne toleránsnak lenniük önmagukkal és a környezetükkel.
 
Kos
Tüzességed nem hagy nyugodni, ám most vissza kell venned némileg a tempóból, különben nemcsak energiád, hanem barátaid száma is megcsappanhat! Néha nem árt egy kicsit más szemszögből nézni a világ dolgaira, mert a mostani problémáid megoldására leginkább a visszavonulás lehet jó válasz, a nyugalom és a csend rávilágíthat hibáidra. Ha képes vagy a Kos énedet jól kezelni és lecsitítani, akkor sokat változtathatsz önmagadon, pozitív irányba. 
 
Thinkstock
Tipp: Egészségügyi téren figyelj oda jobban magadra, egy kiújuló betegség visszavethet, különösen a munka terén.
 
Bika
Most nincs idő az egy helyben toporgásra, nem vacillálhatsz, az időhúzás a legrosszabb döntés, néhány fontos ügy azonnali megoldásért kiált! Eljött a változtatások ideje. Megszokott - akár unalmasnak tűnő - dolgaidon és környezeteden ezen a héten kellene módosítani, különösen akkor, ha úgy érzed, nem elég kényelmes vagy neked tetsző a helyzet. Ugyanakkor persze légy kellően óvatos és körültekintő, hisz erőtől duzzadsz, s bármit véghezvihetsz, mégsem egyszerre kellene mindennek nekikezdeni!
 
Tipp: Mindent csak sorjában. Készíts feladatlistát, és akkor kezdj csak új dologba, ha az előzővel már végeztél.
 
Ikrek
Könnyen s egyben váratlanul megtörténhet, hogy komoly, sorsdöntő helyzetbe kerülsz. Szaturnusz most nem kímél, így nem csoda, ha igen jelentős események bekövetkeztét hozhatja ez a hét. Különösen igaz ez a munkára, karrierre, egészségre, vagy akár emberi kapcsolatokra is. Szakmai kihívások tesznek próbára, de neked állnod kell a sarat, s közben az is megeshet, hogy nem tudod, hogyan oldj meg bizonyos feladatokat, és ez átmenetileg aggodalommal tölthet el. Mégis szinte azonnal jön a megoldás, csak figyelj a jelekre. 
 
Tipp: Minden üzenet, jel, szimbólum komoly jelentéstartalommal bír. Csak rajtad múlik, mennyit veszel az adásból.
 
Rák
Ugyan lenne rá okod, mégis próbáld elkerülni a felesleges morgásokat és mérgelődéseket a hét elején, ezzel kizárólag csak magadnak okozhatsz kellemetlen pillanatokat. Légy toleráns önmagaddal és környezeteddel, mert szerdára jelentősen javul a helyzet. Ha elégedetlen vagy helyzeteddel, itt az idő a változtatásra! De vigyázz, jól gondold meg, mit teszel, kinek és mit mondasz el, tetteidért, kimondott szavaidért felelősséget kell vállalnod.
 
Tipp: Semmiképpen se lázadással próbáld meg mások tudtára adni véleményedet, mert könnyen szembesülhetsz azzal, hogy kínos döntéshelyzet elé állítanak.
 
Thinkstock
Oroszlán
Kifejezetten jól és nyugalmasan alakulnak a hétköznapok, szerencsésnek érezheted magad, a problémák jó messzire elkerülnek. Ráadásul szeretteid segítségére is számíthatsz bármikor,  Jupiter pedig abban támogat, hogy jóval könnyebben érhesd el céljaidat, legyen szó anyagi ügyekről, munkáról vagy épp érzelmekről. Élettel teli, jókedvű és diplomatikus vagy, sok új információt és tudást szerezhetsz a következő napokban, melyeknek kiváló hasznát veheted céljaid megvalósításában.
 
Tipp: Figyelj arra, milyen információkat oszt meg veled környezeted! Olyan titkok kerülhetnek birtokodba, melyekhez nagyon nehéz hozzájutni!
 
Szűz
Ha változásra és valami újszerűre vágysz, azonnal ragadd magadhoz a kezdeményezést, hisz képes vagy arra, hogy életed több területén jelentős és lényeges döntéseket hozz. Ez saját akaratod és elhatározásod mellett annak is köszönhető, hogy Jupiter pozitív hátszelet biztosít gondolataid, terveid, ötleteid megvalósításához. Az egyébként jól megszokottól eltérően kissé lecsendesedsz, visszavonulsz, többször keresed a magány lehetőségét, de ez csak további lehetőségeket kínál arra, hogy tervezgesd a jövődet.
Tipp: A sok agymunka mellett ideje, hogy egy kis napfürdőben is részesítsd magad!
 
Mérleg
Az elmúlt hetek hullámvasútjait követően végre jobb napok köszöntenek rád, szinte nem is érted, mi történik. Szerencsés, sikerlehetőségekkel teli hét köszönt be, és ezt barátok vagy pozitív anyagi lehetőségek tehetik még szebbé és kilátásokkal telibbé. Ha otthonoddal, netán közvetlen környezeteddel összefüggésben jelentősebb változásokat tervezel, pl. felújítást, csinosítgatást, akkor erre a most következő napok kiválóak. Vágj bele!
 
Tipp: Ne hezitálj! Most bármilyen döntéshelyzet esetén a merészebb lehetőség mellett tedd le a voksod!
 
Skorpió
Mosolyoddal, kedvességeddel extra pozitív energiák áramlanak feléd, rengeteg erőt kapsz az égi segítőktől. Különösen anyagiak terén érhetsz el jelentős változást. Mindemellett sok jó és új emberi kapcsolatot, társasági életet, utazást és rengeteg váratlan információt hozhatnak a most következő napok. Akkor teszed igazán jól, ha megnyílsz és befogadsz mindenféle új és érdekes információt, különösen, ha ez összefügg munkáddal, karriereddel. 
 
Thinkstock
Tipp: Ne rémülj meg, ha most sokan vágynak a társaságodra. Meglátják rejtett és jó oldaladat, mely felkelti a kíváncsiságukat.
 
Nyilas
A hét első két napján bizony jól érzed, hogy kisebb-nagyobb akadályok nehezítik mindennapjaidat, ám szerencsére csütörtökre minden nehézség elhárul előled, és ismét elkapod a fonalat. Problémás napok, nehézkes hét eleje vár rád, anyagi és egészségi gondok nehezíthetik a dolgod, ám kitartó vagy, átvészelsz minden átmeneti problémát. Aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés, viszont érdemes lenne átgondolnod, vajon mi okozta a hét eleji nehézségeket!
 
Tipp: Hallgass belső hangodra. Amikor megszólal benned, és üzenetet küld, arra ne legyints, mert fontos!
 
Bak
Álmodozni ráérsz máskor is, ez most nem az a pillanat. Ha hagyod, hogy elszaladjanak melletted a változásra utaló lehetőségek, az természetesen a te döntésed, ám ideje elfogadnod, hogy alakulhatna most már másképpen is az életed. Ha eddig nem használtad ki az asztrológia segítő szándékát, akkor itt az idő, hogy ezt a pozitív hatást végre a karrier és a munka javára fordítsd. Új vállalkozás indítására, mellékállás vállalására, új munkahely keresésére vagy akár költözésre is kiválóan alkalmas ez a hét.
 
Tipp: Miért vagy annyira földhözragadt? Merj nagyot lépni és megvalósítani!
 
Vízöntő
Különleges ötleteid közül az egyik felkelti valaki figyelmét, kreativitásod elképesztő magasságokig repíthet, mert most megtámogatják vágyaid megvalósulását. Eljött a pillanat, amikor képességeidet nemcsak saját otthonodban és szeretteid körében hasznosíthatod, hanem karrieredet is építgetheted általa! Ne aggódj anyagi helyzeted miatt, hisz különösebb okod nincsen rá, ráadásul most ez is extra lendületet vesz. Ezen a héten fontos dolgokban tehetsz nagy lépéseket, hisz végre elkezdheted learatni eddigi munkád gyümölcsét.
 
Tipp: Ne félj attól, hogy támogatód ki akar használni! Nem! Éppen hogy azt a kaput nyitja meg előtted, mely segítségével a jövőd felé vezető útra léphetsz.
 
Halak
A múlt héttel ellentétben most mintha állandóan akadályok nehezítenék életedet, s valóban, karriered és pénzügyeid akadoznak, valahogy semmiben nem tudsz a tervezetteknek megfelelően előre haladni. Ugyanakkor mégis jelentős változás állhat be életedbe csütörtököt követően, mert ötleteidet, kezdeményezéseidet képes leszel ötvözni kemény munkával a siker érdekében. Szembetalálhatod magad azzal, hogy környezetedben sokan nem fogják jó szemmel nézni a haladás és változtatás iránti ambícióidat, de ne foglalkozz mások véleményével!
 
Tipp: Már megszokhattad, hogy sokan fukar tekintetekkel lesik lépéseidet, mosolyogj ezeken, s lépj túl rajtuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aprooromok.blog.hu/api/trackback/id/tr312961131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása