Élet hétköznapi Csodái

Szeretném megörökíteni mindazt ami számomra fontos. Családi eseményeket, baráti összejöveteleket, kikapcsolódást, pihit, élményeket, emlékeket. Az élet apró örömeit, melyek nélkül fekete- fehérek és sivárak lennének minden napjaink.

Címkék

Címkefelhő

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Horoszkóópp : )

2012.05.21. 07:41 - SzappanBuborék

Címkék: hírek érdekességek

A Szüzeket a héten elkerülik a komoly nehézségek, a Mérlegek pedig valódi hullámvasúton érezhetik magukat.
Kos
Vágyak és álmok, amiket régóta dédelgetsz, kedves Kos? Nos, minél régebbiek, annál aktuálisabbá válnak ezekben a napokban, s a megvalósításukat sem akadályozza a továbbiakban semmi. Különösen nagy segítségedre lesz ebben Jupiter kedvező hatása is. Az elmúlt időben sok felesleges feszültséggel kellett szembenézned, s bizony rád férne végre egy kis szerencse, hogy újra azt érezhesd, minden rendben van. Leginkább szakmai téren és anyagiakkal összefüggésben van esélyed egy erőteljes, pozitív fordulatra, persze azért ne várj a sültgalambra, hisz a sikerekért most is tenni kell valamit.
Tipp: Ne várd meg, hogy a dolgok megtörténjenek, alakítsd te az eseményeket, menj elébe a dolgoknak!
 
Bika
Racionális ember létedre érzékeny és bátortalan leszel ezen a héten, sokkal jobban, mint azt megszokta tőled a környezeted, s leginkább a közeli családtagjaid. Könnyebben megsértődsz, magadra veszel mindent, ami elhangzik vagy megesik körülötted, minden neked címzett mondatot szó szerint akarsz értelmezni, nem látsz a sorok mögé, s szerdára szinte teljesen magadba zárkózol, és ezzel nem teszel jót senkinek. Megszokott gyakorlatias gondolkodásmódod a ködbe veszik, másokban csak az ártó szándékot látod. Ezen sürgősen változtatnod kell, különben akaratodon kívül kellemetlen konfliktusokat generálsz magad körül.
Tipp: Kérd meg valamely szerettedet, hogy azonnal figyelmeztessen, ha melankóliába süppednél. Hátha így mindig időben észreveszed a gyülekező felhőket.
 
Ikrek
Nemcsak az időjárás alakul kedvezően, hanem a lelkivilágod is egyre kiegyensúlyozottabb, egyszerűen jól érzed magad a bőrödben, vidám és harmonikus vagy. Jótékonyan hatnak rád ezen a héten az égi konstellációk, ennek köszönhetően nemcsak saját, hanem akár mások problémáira is gyorsan kínálsz használható ötleteket, ha épp erre lenne szükség. Ha családod, barátaid, vagy akár ismeretlenek segítséget kérnek tőled, azt azért teszik, mert tudják, hogy alapvetően nagylelkű és segítőkész vagy, aki bárhol és bármikor kiáll a családjáért, barátaiért, s mindenféle bajból igyekszik kihúzni őket. Oszd meg másokkal tapasztalataidat!
Tipp: Nem elvetemült gondolat körbenézni a Balaton partján, talán már a víz is alkalmas egy rövid fürdőzésre!
 
Rák
Jelentős támogatást kapsz az égiektől, fogadd el, és élj vele! Homokba dughatod a fejed, de azzal nem fogsz előrébb jutni! Figyeld csak meg, hogy már hétfőn hogy meglódul a fantáziád, álmodozásodnak semmilyen határ nem szabhat gátat, csak a megvalósításnak nincs még itt az ideje. Tele vagy önbizalommal, s pontosan tudod, mit szeretnél elérni, ráadásul a lépéseken sem kell most túl sokat gondolkodnod, minden jön ösztönösen. Optimizmusod magasba emelkedik, bár arra oda kell figyelned, hogy semmibe se kezdj bele anélkül, hogy azt alaposan át ne gondoltad volna. A kapkodás most nem visz előrébb, csak nyugodtan!
Tipp: Egyszerre mindig csak egy dolgot. Így nem esel a saját csapdádba, és biztosan elérsz a célig.
 
Oroszlán
Erőfeszítések nélkül, elképesztő tempóban haladsz előre, tele vagy nagyszerűbbnél nagyszerűbb ötletekkel, kreativitásod szárnyal, és különféle rejtett képességeidet tudod most egyszerre kiaknázni. Ezt a képességedet munkád vagy tanulmányaid terén feltétlenül hasznosítanod kell, ne udvariaskodj, ne engedj előre másokat, légy te a falkavezér! Üzleti érzéked most abban segíthet, hogy logikusan és a legmegfelelőbb helyre fektesd be a pénzed vagy tudásod, melyben Jupiter is segít, különösen akkor, ha már régebb óta töröd ilyesmin a fejed. Ha egyedül nem mersz dönteni, kérj segítséget szeretteidtől!
Tipp: A kockáztatás és a merészség igenis legyen a napi kenyered. Ezt egy Oroszlánnak kellene elmagyarázni!?
 
Szűz
Mitől is tartasz? Vagy kitől? Ki vagy mi az, ami el tudna rettenteni céljaid elérésétől? Nyugi, aggodalomra semmi ok, a komoly nehézségek jó messzire elkerülnek. Kellemes, kiegyensúlyozott, bár összességében talán kissé egyhangúnak tűnő napok követik egymást, amikor sokat merenghetsz a jövőn és a pillanatnyi helyzeted módosításán is. Ha van kedved, lazíts kicsit, ha dolgozni akarsz, hát tedd azt, de mindig csak olyat cselekedj, amihez épp hangulatod van! Otthonod felújítására, takarítására, csinosítgatására is nagyszerűek ezen napok. Szentelj elegendő időt a pihenésnek is, hisz rád fér már. A hétvégén felejtsd el a munkát.
Tipp: Soha ne hagyd magad elrettenteni semmilyen cél elérésétől csak azért, mert a másik fél gyáva lenne belekezdeni. Te légy bátor!
 
Mérleg
Valahogy sehogy sem jó? Se itt, se ott nem érzed jól magad? Bármit is csinálj, az most fura akadályokba ütközik? Nem csoda, Mars tesz keresztbe neked, állandóan egyfajta hullámvasút érzés uralkodhat el rajtad, egyszer lenn, aztán meg fenn, s ez mindenféle életterületre kiterjed. A heti konstellációk nagyon erős hatással lesznek rád egészen csütörtök estig, ebben lesz pozitív és negatív egyaránt. A hétvége már nyugalmasabb pillanatokat ígér. Péntektől változtathatsz környezeted véleményén önmagaddal összefüggésben, könnyebben meg fogják érteni reakcióidat. Ha tanulnál, most kezdj bele!
Tipp: Eltökéltséged néha egészen különleges szinteket ér el, ne hagyd, hogy bárki, bármiről lebeszéljen!
 
Skorpió
Vénusz és Jupiter jótékony, kedvező összhatása egész héten végigkíséri utadat, ennek köszönhetően igényed lehet arra, hogy kimutasd érzelmeidet épp azok felé, akik nagyon is fontosak neked, s nemcsak a magánélet terén, hanem akár munkahelyeden, vagy az üzleti életben. Hangulatod egészen magas szinteket ér el, így érdemes arra is ügyelned, nehogy túlzásokba ess, hisz sok ember nem vevő a fokozott érzelgősségre, s ez akár kisebb nézeteltérésekhez is vezethet, minden jó szándékod és kedvességed ellenére. Ha bármilyen ellenállásba ütközöl, fújj visszavonulót, ne erőltesd rá szeretetedet másokra.
Tipp: Szeretni, másokért tenni csendben is lehet. Közvetítsd okosan az érzelmeidet, ne pedig rózsaszín felhőkbe burkolva!
 
Nyilas
Vegyes hatásokkal teli hét áll előtted, az első napokban legalábbis semmi sem úgy sikerül, ahogy még a hétvégén eltervezted. Szinte egyáltalán nem találod a helyed, fáradt és elégedetlen vagy, a vidámság helyett a nyűg uralkodik rajtad. Szerdán pedig már ott is problémát keresel, ahol valójában soha nem volt. Szakmai téren és magánéleti kérdésekben is az elégedetlenség jellemző rád, akármi is adódik, te csak a rosszat és a nehézséget keresed benne. Csütörtökre viszont megembereled magad, Vénusz ebben sokat segít majd, s végre újra látod a Napot a felhők mögött. Pénteken a megérzéseid lesznek fantasztikusak, de céljaid elérése érdekében tenni is kellene valamit. Ötleteid megvalósítását most érdemes elkezdeni.
Tipp: Optimizmus mindenek felett! Találj ki magadnak új célokat, és ezeket tartsd szem előtt.
 
Bak
A Nap belép az Ikrekbe, s ha úgy vélnéd, ehhez egy Baknak semmi köze, hát rosszul gondolod! Rád is nagyszerű hatással lesz ez a helyzet, figyeld csak meg, hogy nagyszerű napok követik egymást, áldozatos munkád meghozza végre a rég várt eredményeket, amiért az elmúlt időszakban nagyon sokat tüsténkedtél. Sok időt és energiát fektettél már szakmai előmeneteledbe, s abba, hogy elismerjenek, s most végre megvan az esélye, hogy igen nagyot lépj előrébb a ranglétrán. Ha erre esetleg a mostani munkahelyeden nincs lehetőséged, akkor egy új állás vagy saját vállalkozás elindítása kiváló alternatíva lehet.
Tipp: Merj belevágni az újba, az ismeretlenbe! Ne feledd: aki mer, az nyer.
 
Vízöntő
Keresed a helyed, valami újra vágysz, nem férsz a bőrödbe, mintha valami nem stimmelne. Nem kerek a világ, de te majd azzá teszed? Rajta! Ám ne ugorj bele semmibe szeleburdi módon, most Jupiter támogat, de felhívja a figyelmedet arra, hogy minden tettedet megfontoltság előzzön meg! Semmibe ne kezdj elhamarkodottan, mert a következő napokban nagyon nehézkesen működik az emberekkel való kommunikációd, mintha folyamatosan félreértenének, s ez bizony okozhat gondokat az előrehaladás során. Ez a hét erről szól, sok konfliktus alakulhat ki, még annál is több emberben csalódhatsz, de téged is könnyen félreérthetnek. Légy ura minden helyzetnek úgy, hogy előre felkészülsz az eshetőségekre!
Tipp: Bármilyen bizonytalanság esetén kérj szakszerű segítséget! Legyen az egy jogász, adótanácsadó vagy könyvelő!
 
Halak
Végre ismét az élet naposabbik oldalán sütteted magad, remek napok követik egymást, különösen pénzügyek téren jött el az idő a cselekvésre és az eddigi munka gyümölcsének learatására. Nagyszerűek az esélyek arra, hogy helyrehozd esetleges anyagi gondjaidat, és akár komolyabb erőfeszítés nélkül meg tudod oldani szeretteid problémáit is, amiért hálásak lesznek neked. Az elmúlt időszak bizonytalanságai után most Jupiter is támogat abban, hogy kimássz a gödörből, bármilyen okból is kerültél bele. Akármibe is vágd most a fejszéd, nem tudsz rossz döntést hozni. Legyél bátor és cselekedj!
Tipp: A hétvégét ne töltsd munkával, hisz mindennek megvan a maga ideje. Buli, tánc, vagy csak szimpla semmittevés.

  

A bejegyzés trackback címe:

https://aprooromok.blog.hu/api/trackback/id/tr104528629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása