Élet hétköznapi Csodái

Szeretném megörökíteni mindazt ami számomra fontos. Családi eseményeket, baráti összejöveteleket, kikapcsolódást, pihit, élményeket, emlékeket. Az élet apró örömeit, melyek nélkül fekete- fehérek és sivárak lennének minden napjaink.

Címkék

Címkefelhő

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Álmok.. álmok...

2011.09.23. 05:59 - SzappanBuborék

Címkék: munka gondolatok emlékek reggelek éjszakák

Minden éjszaka álmodok, valamit. Van, hogy emlékszem rá, van mikor nem.. De ma éjszaka, két álom ugyan abbana  témában volt (dolgoztam) egy a családdal kapcsolatban egy pedig a magánéletemmel kapcsolatban volt.

De mikor már az éjszaka közepén arra kelek fel, hogy az ágyam közepére kucorodtam, majdnem egy félig guggoló helyzetbe.. Akkor már kitört belőlem..

- A francba. Elég, hadd aludjak már legalább éjszaka!!!!

És akkor még utána jött a fekete leves, ami végleg kiborított.... Akkor felébredtem és kijelentettem:

- Kész! Elég! Besokaltam!

Mindegy... Ennek a napnak is vége lesz, haza jövök és lefekszek.. Jajj de jó is lenne.. De nem kivitelezhető! Rokonok jönnek, babával.. : )  Szóval letalpalom a melót és aztán plussz 10kg-val talpalok a nap hátrlevő részében. : )

Biciklivel voltam tegnap is, ma is azzal megyek... Remélem nem fagyok rá.. :D Nem tudom mi vár ma rám a műhelyben, de bízok benne, hogy rend, béke, szeretet és nyugalom... Mondjuk erre mind így egy az egyben semmi esélyem sincs!! xD

A bejegyzés trackback címe:

https://aprooromok.blog.hu/api/trackback/id/tr903247528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása