Élet hétköznapi Csodái

Szeretném megörökíteni mindazt ami számomra fontos. Családi eseményeket, baráti összejöveteleket, kikapcsolódást, pihit, élményeket, emlékeket. Az élet apró örömeit, melyek nélkül fekete- fehérek és sivárak lennének minden napjaink.

Címkék

Címkefelhő

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Hétvégi

2012.06.01. 10:14 - SzappanBuborék

Címkék: hírek érdekességek

Kos
Megmagyarázhatatlan feszültség gyötört már pénteken is, és ez a hétvégén sem lesz másképp. Az egész heti hajtásból eredő kimerültséged és a környezeted felől érkező nyomás miatt alakult így a helyzet. Nagyon nehéz feladatokat oldottál meg, most meg otthon akad rengeteg tennivaló. Ha van szabadságod, lazíts pár napot, vagy legalább azt a luxust engedd meg magadnak, hogy a nyári terveidet előre átgondolod, vagy akár meg is szervezed!
Hétvégi tipp: Nézz körbe a last minute utak közt, találhatsz kedvedre valót.
 

Bika
Ahelyett, hogy tudomásul vennéd, a naptár hétvégi dátumot mutat, megint kitalálsz magadnak valami extrém feladatot, ami minden szabad percedet elveszi. Szombaton kedved támadhat rendet rakni a szekrényedben, vagy akár a padláson és a pincében, s utána megelégedetten veszed tudomásul, milyen szép ruháid vannak, sőt, előkerül egy-két klasszikus darab, melyről már rég elfeledkeztél. Időd nagy részét tevékenyen töltöd, de szükséged van egy kis hajtépésre, úgyhogy szombat este inkább bulizz a haverokkal. Vasárnap viszont lógathatnád kicsit a lábad.
Hétvégi tipp: Hívd el a barátokat egy balatoni diszkóba, ahol kedvedre nézelődhetsz pasik után.
 
Ikrek
Az egész hét stresszes volt, zűrzavarok és pozitív élmények váltogatták egymást, amit bizonyos értelemben élveztél, de most már hétvége van, így szeretnél többet emberek között lenni, hisz már nagyon unod, hogy a kollégáiddal több időt töltesz, mint a szeretteiddel. Ha még nem találtál rá az igazira, a barátok vagy haverok között kellene szétnézned. Valaki közülük szívesen osztaná meg a szabadidejét veled, miért nem veszed már észre?
Hétvégi tipp: Hagyd magad sodortatni az árral, most nem fogod megbánni, hogy beleugrasz az ismeretlenbe.
 
Rák
Meglehetősen előrelátó voltál ezen a héten, hisz alaposan eltervezted a hétvégi programot. Szeretnél felüdülni ezen a két napon, és ezért már le is foglaltál valami klassz helyen egy szobát, hogy felfedezhesd a csábító wellness élményeket. Mivel Vénusz segítségével vonzó és érzéki is leszel, meglévő partneredben újraélesztheted a régi tüzet. Ha viszont még csak reméled, hogy megtalálod a nagy Ő-t, akkor vesd be minden csáberőd.
Hétvégi tipp: Lehet, hogy szingliként a masszőr vagy az úszómester képében találsz rá álmaid hercegére.
 

Oroszlán
A hétvége tele lesz érzelemmel, romantikával, így megállíthatatlanul a szerelem és a szenvedély kerülnek középpontba, semmi más nem fog érdekelni, mint az, hogy hódíts, vagy téged csábítsanak el. Meglévő partnered teljesen elbűvölhet, szerelmesen követheted minden mozdulatát és alig tudsz betelni a testével, lelkével. Egyre nagyobb lánggal lobogsz, s minél többet vagy vele, annál jobban elvakít a szerelem. Ha pedig vadászol még életed szerelmére, akkor vesd ki a hálód, nem marad üres.
Hétvégi tipp: Felejtsd el, hogy most kezdj neki a ruhásszekrény szortírozásának!
 
Szűz
Végre hétvégét mutat a naptár, nyugalom és pihenés vár rád, munka és görcsölés helyett! Ha bevered a könyököd még szombat reggel, akkor az már előre jelzi, hogy váratlan vendégeid érkeznek, viszont ennek te szívből örülni fogsz, sőt, magával ragad a gondolat, hogy nem telik unalmasan el ez a két nap. Ne idegeskedj a részleteken, csak légy spontán. A lényeg a szeretet, nem a tökéletes körítés. Nem kell nekiállni főzni, vagy körbeugrálni őket, nem ezért jönnek!
Hétvégi tipp: Bográcsozás vagy szalonnasütés, mindkettő könnyen kivitelezhető!
 
Mérleg
Neked most nem telik csendben és békésen a hétvége, sőt, szombaton kissé kimerültnek érezheted magad az egész napi szaladgálástól, annyi felhalmozódott elintéznivalód akad. Vigasztaljon a tudat, hogy vasárnap már nyugalom vesz körül, úgy, ahogy most kívánod. Lenne módod kiruccanni is, de inkább otthon rendezgeted a dolgaidat. A kapcsolatod nyugodt és békés, legalább emiatt nem kell izgulnod.
Hétvégi tipp: Szombat este tedd magad a világ közepévé, teljesítsd vagy teljesíttesd szeretteiddel a saját kívánságaidat.
Skorpió
Hurrá, itt egy szenzációs hétvége, Jupiter felpörget, Vénusz csábításra sarkall! Szombaton kedved támadhat kimozdulni otthonod négy fala közül, és a barátaiddal találkozol, hogy csapjatok egy görbe estét. Mit görbét? Sziporkázót! Eszeveszett tempóban pörögnek az események, jöttök-mentek, lehet, hogy több szórakozóhelyet is felkerestek, és sok új emberrel ismerkedtek meg. Mivel vasárnap még benned lesz a szombati nap izgalma, ez sem a pihenés ideje, hanem a további izgalomkeresésé, igaz?
Hétvégi tipp: Ha flörtölni támadna kedved, könnyen viszonzásra találsz.
 

Nyilas
Régóta érzed, hogy valami hiányzik az életedből? Akkor bizony azt is tudnod kell, hogy mi az! Ha van kedvesed, akkor egy alapos renoválásra érett meg a szövetségetek. Ha viszont keresed az igazit, akkor elérhet ezen a hétvégén a szerelem, amire oly régóta vágytál. Vigyázz, mert nagy erővel közelít feléd, hidd el, amit látsz! Ha esetleg régóta kiszemeltél valakit, de nem tudod eldönteni, hogy barátság-e vagy több, amit iránta érzel, akkor nyisd ki a szemed, és nézelődj másfelé is!
Hétvégi tipp: Ne ragadj le az első pasinál, próbálj más irányba is szerencsét.
 
Bak
Tele vagy energiával, jókedvvel és hódítási vággyal. Sőt, még egy adag merészség is tovább turbózza a hangulatodat. Ezen a hétvégén minden percedet a szenvedély és a vadság uralja, alig várod, hogy végigszerelmeskedd kedveseddel. A harmónia, amire oly régóta vártál, ezúttal ismét bekopog hozzátok. Ha viszont magányos vagy, próbálgasd a szárnyaid, nem marad viszonzatlan a szemrebegtetésed. Baráti köröd segítségével nyílhat meg előtted egy új kapu.
Hétvégi tipp: Egy letaglózó smink, és kétszeresre nő az esélyed a flörtölések során.
 
Vízöntő
Nem tudod, mi az, ami állandóan eltereli a figyelmedet, de érzed, hogy nem jó, ami veled és körülötted történik. A tűréshatárod szélére értél, mert ezen a hétvégén iszonyú nyűgös leszel, szinte minden dolog képes felbosszantani, akkor is, ha máskor legyintenél rá. Most kell sürgősen kikapcsolódni, vagy akár hosszabb szabadságra indulni, mert szinte biztos, hogy távollétedben senki sem tud ártani neked. Ismerd be, hogy elfáradtál, nem te lennél az első a világtörténelemben, akivel ez megesik.
Hétvégi tipp: Tégy ezen a két napon valami olyat, amit még sosem tettél!
 
Halak
Egyáltalán nincs hétvégi hangulatod, sokkal inkább hétköznapi gondolatok gyötörnek, és terelik el figyelmedet családodról vagy a szombati programról. A családi vállalkozás vagy egy személyes ügy meglehetősen terhessé válhat számodra, és tudod a szíved mélyén, hogy meg kell oldanod, nem halogathatod egy percig sem. Próbálj okos megoldást találni, mert a lelked nagyon megsínyli, ha nem jársz a dolog végére sürgősen!
Hétvégi tipp: Kérj kívülállótól tanácsot. Több szem többet lát!

A bejegyzés trackback címe:

https://aprooromok.blog.hu/api/trackback/id/tr244558784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása