Élet hétköznapi Csodái

Szeretném megörökíteni mindazt ami számomra fontos. Családi eseményeket, baráti összejöveteleket, kikapcsolódást, pihit, élményeket, emlékeket. Az élet apró örömeit, melyek nélkül fekete- fehérek és sivárak lennének minden napjaink.

Címkék

Címkefelhő

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

H O R O S Z K Ó P

2012.05.01. 08:02 - SzappanBuborék

Címkék: hírek érdekességek

A kapcsolatban élő Oroszlánok tüzesek lesznek májusban, a szingli Mérlegeknek pedig kicsit spontánabban kellene viselkedniük.
Kos
Páros: Vénusz elképesztően pozitív energiákkal tölt fel, tüzet ad, megbolondít, szenvedélyessé tesz. Minden nap képes leszel valami újat adni kedvesednek, aki képtelen lesz ellenállni neked. Ha eddig nem tette, most biztos megkéri a kezed!
Páratlan: Végre megérkezik az a szerelem, amiről minden szingli Kos álmodozott. Elsöprő lesz, lehengerlő, érzelemdús és végtelenül romantikus. Egy fontos dolgot viszont ne feledj: azt mutasd kifelé, aki valójában vagy, az álarcokat vesd le! 
Bika
Páros: Lesznek pillanatok, amikor fent vagy, és amikor lent, a konfliktusok sem maradnak most ki szerelmi életedből, mégis minden együtt töltött óra - a viták ellenére - szépen záródik, mert képesek vagytok meglátni a másikban a jót, és kompromisszumot kötni.
Páratlan: Az egész május mozgalmas lesz, sok új emberrel ismerkedsz meg, lesz, aki tetszik, lesz, akit kapásból elutasítasz, és bizony sok ellenkező nemű kimutatja érdeklődését irányodba. Miért állnál ellen egy kis flörtnek?
Ikrek
Páros: Érzelmi kilengések tarkítják ezt a hónapot, de szerencsére minden gödörből kimászol, és újra kezded építgetni kapcsolatodat, ha arra van szükség. Fontos a kulturált kommunikáció, a mély és érzelmes beszélgetések. A hangos veszekedésekkel nem mentek semmire!
Páratlan: Számos izgalmas találkozást jeleznek az égi konstellációk, lesz olyan, ahol az első percekben azt hiszed, hogy megérkezett az igazi, ám hamar fény derül arra, hogy nincs viszonzás. A hónap végén azonban nagyot fordul a kocka, csak figyelj!
Rák
Páros: Egy percig sem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy ellazsáld a kapcsolatodat, ne figyelj a jelekre, vagy épp ne hallgasd meg társad problémáját. A szabadidő igenis legyen a kedvesedé, emellett próbálj újdonsággal szolgálni számára, főleg a hálószobában!
Páratlan: Bár május hava egyáltalán nem kedvez az új szerelmek kialakulásának, különösen az érzékeny Rákok háza táján, ne feledd, minden randiból tanulhatsz valami fontosat, úgyhogy ne mondj nemet - akkor se, ha csak egyéjszakás a történet.
Oroszlán
Páros: Vehemens leszel, tüzes jellemed társadat is izgalomban tartja. Akarod a szerelmet, a szexet, az odaadó és romantikus pillanatokat, lehetőleg úgy, hogy egyfolytában jelen legyenek az életedben. Ez nem lehetetlen, de neked is tenned kell ezért!
Páratlan: Mindenkiben a potenciális lehetőséget látod, és ezt nem is rejted véka alá! Bármennyi randira igent mondasz, bárhol légy, belemész a flörtökbe. A hónap első harmadában annyira vonzó leszel, hogy mindenki be akar hálózni.
Szűz
Páros: Május a titkos szerelmi szálak kibontakozásának ideje. Lehetetlen, hogy ne kapj valami rettentő vonzó ajánlatot, persze nem a párodtól. A kérdés sokkal inkább az, képes vagy-e a csábításnak ellenállni, vagy sem. Nos?
Páratlan: Eleinte munkába és szellemi fejlődésedbe próbálod fektetni fölös energiáidat, ám május 5. után hirtelen lecsap rád a szerelem, behálóznak, és ha már nem vágysz a szinglilétre magával ragad a csodás hódoló. Hagyd magad!
Mérleg
Páros: Megérint a változás szele, május első napjaiban ráadásul még az is megfordul a kobakodban, hogy hátat fordítasz a jelennek, és teljesen új vizekre evezel. Nem kell a dolgot túldramatizálni, csupán az ellaposodás okát megszüntetni.
Páratlan: Annál sikeresebb leszel szerelmi téren, minél spontánabb és befogadóbb vagy. Nem kell minden randit percről percre megtervezni, hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. Jöhet a mindent elsöprő, lángoló l'amour!
Skorpió
Páros: Minden úgy alakul, ahogy azt még áprilisban elképzelted. Ha maradsz kedveseddel, akkor biztosan úgy a jó, ha viszont mennél, azt sem fogod megbánni. Vénusz új ajtókat nyit ki előtted, lépj át a küszöbön, ha van hozzá kedved!
Páratlan: Használd ki, hogy bárkit az ujjaid köré tudsz csavarni. Bármit is tegyél májusban, akármit is mondj, az jól sül el, egy tartós kapcsolat alapjait is leteheted, ha erre vágysz, csakis rajtad múlik érzelmi életed alakulása.
Nyilas
Páros: A hőmérséklet emelkedésével a szenvedély iránti vágyad is rohamosan növekszik. Állandóan nyugtalan leszel, mindig azt keresed, hogy hogyan tudod a párodat ismét levenni a lábáról - de az is lehet, hogy éppen flörtre vágysz. Mindkettő jó választás!
Páratlan: Kiszemelted végre beadhatja a derekát, nem tud tovább ellenállni csábítási kísérleteidnek, ám ez fordítva is igaz lehet. Egy hódolód végre felkelti a figyelmedet, és most alkalmat kínálsz neki arra, hogy megmutassa, hogyan hordozna a tenyerén.
Bak
Páros: Vénusz már a hónap elején alaposan feltüzel, élénkké és romantikussá varázsol, kedvesedet nemcsak leveszed a lábáról, hanem úgy elbűvölöd, hogy eszébe sem jut majd másfelé kacsintgatni. A szexben most nem lesz tabu.
Páratlan: Ideje, hogy megváltoztasd eddigi szokásaidat, és új helyen, más stílusban keresd a vágyott kedvest, mert májusban csak az nem talál magának párt, aki tudatosan elzárkózik ez elől.
Vízöntő
Páros: Érdekel minden, ami változtatni képes a partnereddel való viszonyodon, keresed az újdonság lehetőségét - ellaposodóban lévő kapcsolatodnak nagyon is jót fognak tenni az általad generált impulzusok, főleg, ami az ágybeli teendőket illeti.
Páratlan: Május eleje még döcögősre sikeredik, még a flörtök is félresikerülnek, ám május 14-ét követően minden megváltozik, és ember legyen a talpán, aki képes majd csáberődnek nemet mondani. Hódíts, flörtölj, uralkodj!
Halak
Páros: Gyorsan verd ki a fejedből azt a lehetőséget, hogy mellékvágányra tévedj! Ha megteszed, tudd, hogy gyorsan lebuksz, és az rettentő kellemetlen pillanatokat, akár szakítást is eredményezhet. Ugye nem akarsz ilyesmit?

Páratlan: több vasat is tarthatsz egyszerre a tűzbe, ám folyamatosan a nem hozzád illő személyeket választod. Próbálj ésszerűen gondolkodni, hiszen ha nem kalandokat keresel, akkor ne a macsók mellett köss ki! Keress olyat, aki elkápráztat lelkileg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://aprooromok.blog.hu/api/trackback/id/tr324481666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása