Élet hétköznapi Csodái

Szeretném megörökíteni mindazt ami számomra fontos. Családi eseményeket, baráti összejöveteleket, kikapcsolódást, pihit, élményeket, emlékeket. Az élet apró örömeit, melyek nélkül fekete- fehérek és sivárak lennének minden napjaink.

Címkék

Címkefelhő

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

I T T !

2012.05.29. 11:18 - SzappanBuborék

Címkék: a nap hírek érdekességek

Na megérkeztünk ! : )

Minden a legnagyobb rendben! : )

A mai napodat Szinkronicitás hatja át.
 
Lótusz - harmónia
 
India legősibb szimbólumainak egyike. A nyíló lótuszvirág a kibomló lélek jelképe. Az ezerlevelű lótuszvirág a víz színén lebeg, mégis száraz marad, a harmonikus élet üzenetét hozza. A HarmoNet központi szimbóluma. Azt mutatja, hogy a tiszta ember nem ragad meg az anyagban. Az anyaggal együtt, de mégis afelett létezik, ahogy a lótusz lebeg a víz színén. Az ősvizeken megszülető lótusz az élet első megjelenését is képviseli. A nap melege kelti életre, a sárban gyökeredzik, a víz táplálja, virága a levegőben lebeg. Élete 4 őselemet egyesít. Egyszerre szoláris és lunáris szimbólum, egyesíti a szellemet és az anyagot, a tüzet és a vizet, a férfit és a nőt. Magában hordoz minden lehetőséget. Az egyetlen szárból kihajtó két virág a tökéletes házasságot jelképezi. Gyümölcse, levelei, virágai kör alakúak, a lét örök körforgását jelentik.
Szepes Mária halálának napján a virágot az ő emlékére ajánlottuk fel. Ha szeretted őt, gyújts gyertyát emlékére.
Szerelmi üzenete: A pár már nem két fél, hanem Egy-séget alkot, ez a harmonikus házasság, a beteljesült kapcsolat. Párkeresőknek üzeni, hogy a megalkuvás helyett  a tökéletesség ami elég jó számodra!
Ezt mondja neked:
  • Üzeni, hogy az élet minden területén meg kell találnod a jin és jang egységét, továbbá, hogy minden körülmények között meg kell őrizned erkölcsi tisztaságodat, ahogy a lótusz a szennyes vízben is fehéren él.
  • Idézd fel azt az élethelyzetet, mikor ezt sikerült megvalósítanod, és azt is mikor ez nem igazán sikerült. Vond le tanulságot.
  • Üzeni, hogy a szellemi virágzás nem valósítható meg harmónia nélkül. Olvasd a HamoNet spiritualitásról, lélekről, ezotériáról szóló oldalait!
Erre is gondolj: Lótusz ülés a jógában - vedd fel ezt a pózt, és meditálj. A lótuszról egy meseszép luxuskocsit is elneveztek. Nézz róla képeket, gazdagságot hoz! Beavató, ugyanakkor a karmát felszínre hozó, tisztító jelkép. Olvasd Ady versét a Fehér lótuszokról: "Vén, bűnös, mély lelkemből néha / Csodálatos forróság buzog…/ S, íme kinyílnak hirtelen/ Csúf tükrén a fehér lótuszok."

A bejegyzés trackback címe:

https://aprooromok.blog.hu/api/trackback/id/tr584552523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása