Élet hétköznapi Csodái

Szeretném megörökíteni mindazt ami számomra fontos. Családi eseményeket, baráti összejöveteleket, kikapcsolódást, pihit, élményeket, emlékeket. Az élet apró örömeit, melyek nélkül fekete- fehérek és sivárak lennének minden napjaink.

Címkék

Címkefelhő

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Vannak

2010.11.11. 08:31 - SzappanBuborék

Címkék: idézetek gondolatok hit zenék

Néha nem érted, hogy mi miért történik. Vannak dolgok, amkiet fel se fogsz igazán csak később érted meg a valódi jelentését. Vagy lehet, hogy az már csak az értelem iránti igényünkből fakadó belemagyarázás, belelátása valaminek valamibe, amibe nincs is benne az a valami.

Na ezt bogozza Ki valaki!! xD

Na csak azt akarom kifejezni, hogy..

"Ha Isten megsegít minket, ne kétkedjünk. Isten nem szeretné, hogy kérdőre vonjuk. Ne érteni akarjuk, hanem, inkább élvezzük amit nyújhat."

"Ha szerelmet nyújt mikor egyedül maradtunk, ne kérdezzük, ne kétkedjünk csak szeressünk, mert ez az egyetlen lehetőségünk, hogy emberek legyünk."

Néha nehéz megállapítani a különbséget a valódi érzelmek és aközött, ha valaki csak ki akar használni. De amikor valami igazi... nos, azt tudni fogod.

(Richelle Mead)

 

  A bizalom még a legjobb körülmények közt is törékeny dolog. (Minette Walters)

Soha ne becsüld le az emberek megérzéseit, ha azt mondják, hogy valami nincs rendben! (Steve Feasey)

Hinni a szépet, lehetetlent, hogy egyszer valóra válik. Hinni a vágyban, akaratunkban. Ha kell hát bízni halálig. (Szabó Lőrinc)
 

-Hogy bízhatnék benned, ha nem láttalak még sose? Hogy higgyek benned? Mondd meg..!!

 -Behozhatatlan előnyöd van minden élőlénnyel szemben. Szabad akaratod van. S pont neked mondjam meg, hogyan higgyen!? Vagy, hogy egyáltalán higgyen?!

 

https://www.youtube.com/watch?v=s86K-p089R8
Bon Jovi - Runaway

A bejegyzés trackback címe:

https://aprooromok.blog.hu/api/trackback/id/tr452441084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása