Élet hétköznapi Csodái

Szeretném megörökíteni mindazt ami számomra fontos. Családi eseményeket, baráti összejöveteleket, kikapcsolódást, pihit, élményeket, emlékeket. Az élet apró örömeit, melyek nélkül fekete- fehérek és sivárak lennének minden napjaink.

Címkék

Címkefelhő

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szilvási és Én.. :P

2010.12.08. 21:35 - SzappanBuborék

Címkék: idézetek gondolatok hit

Most is üres a napom, de nem vákuumosan: van benne minimális mennyiségű oxigén is - a várakozás -, hogy élve maradjak.

(Szilvási Lajos)

Sokat gondolkodok. De semmire nem jutok bizonyos dolgokban.. Ezekkel egy idő után nem is foglalkozok, csak hagyom hadd oldódjanak meg maguktól, vagy ha az sem megy..
Akkor, majd egyszer megint előjön. De addig sem idegesítem magam rajta.

A Tancz nagyon fűz, hogy mennyek Bátára gyakorlatra, de nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet lenne. Ott tiszta korcsoportok vannak, de nálunk vegyes és, majd egyszer itt kell zárózzak. Nem tudom még mi lesz de holnap beszélnem kell vele, szóval nem sokat agyalhatok rajta.
Csak abban bízok, hogy nem bánom meg döntsek bárhogy is.

 

 A suli is kiakaszt. Nagyon elegem van már.. Azt akarja mindenki, hogy egyszerre hat fele szakadjon az ember!!! Ha valami nincs megkérdezve, előrehozatva, vagy elsimítva akkor meg aztán összeomlott a világ. Ám, de ha lebasznak akkor meg Én tartsam a hátamat..

Mondhatom Szép!

A bejegyzés trackback címe:

https://aprooromok.blog.hu/api/trackback/id/tr582503042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása