Élet hétköznapi Csodái

Szeretném megörökíteni mindazt ami számomra fontos. Családi eseményeket, baráti összejöveteleket, kikapcsolódást, pihit, élményeket, emlékeket. Az élet apró örömeit, melyek nélkül fekete- fehérek és sivárak lennének minden napjaink.

Címkék

Címkefelhő

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Heti horoszkóp

2011.05.23. 07:59 - SzappanBuborék

Címkék: hírek érdekességek

 

Az Ikrek számára most jött el az idő álmaik megvalósításához, a Vízöntőkre pedig egy konfliktusokkal tarkított hét vár.
Thinkstock
Kos
Nagyon erőteljes, egyben pozitív támogatást kapsz a csillagoktól, többek közt például fantáziád is szárnyra kap, mindenféle eddigi akadályt átlépve kreatívkodsz, csak a megvalósításnak nincs még itt az ideje. Terveidet jegyzeteld le, de ne vágj idő előtt bele! Tele vagy önbizalommal, s pontosan tudod, mit szeretnél elérni. Derűlátásod sem hagy cserben, bár arra oda kell figyelned, hogy semmibe se kezdj bele anélkül, hogy azt alaposan át ne gondoltad volna. A kapkodás most nem visz előrébb, meggondolatlanságod könnyedén kárt okozhat.
 
Tipp: Csak apránként! Egyik lábadat a másik után. Nem kell most sehová rohannod. Nyugi.
 
 
Bika
Telis-tele vagy elképesztőnek hangzó ötletekkel, kreativitásod szárnyal ezekben a napokban, régóta vártad, hogy kiszabadíthasd gondolataidat a realitás börtönéből. Ezt a képességedet munkád vagy tanulmányaid terén feltétlenül hasznosítanod kell! Üzleti érzéked most abban segíthet, hogy nagyon intelligensen és körültekintően fektesd be pénzed vagy tudásod egy alaposan átgondolt vállalkozásba, különösen akkor, ha már régebb óta töröd ilyesmin a kobakod. Ha egyedül most nem mersz dönteni, kérj segítséget bölcsebbektől!
 
Tipp: Nem szégyen beismerni, hogy valamiben nem vagy jártas! Mindent meg kell tanulni, most a tudás befogadására kell időt szentelned.
 
Ikrek
A Merkúr az Ikrekbe ér, ráadásul a múlt hét óta a Nap is a te jegyedet erősíti, kell ennél több? Vágyak és álmok - régóta dédelgeted őket? Akkor ezek megvalósításának jött el az ideje! Az elmúlt hetekben sok felesleges feszültséggel és konfliktussal kellett szembenézned, s bizony rád férne végre egy kis szerencse. Különösen munka és pénzügyek terén van kiváló esélyed jelentősebb fordulatra, persze azért ne várj a sült galambra, hisz a sikerekért most is tenni kell valamit.
 
Tipp: Légy aktív, egyetlen percet se tölts lazsálással, kár lenne elszalasztani a sikert.
 
Rák
Egyébként is érzékenyebb és bátortalanabb vagy más jegyeknél, ám ezen a héten ez különösen magas fokra hághat, magasabbra, mint ahogy azt megszokta tőled a környezeted. Könnyebben magadra veszel mindent, ami a környezetedből feléd érkezik, magadba zárkózol, és ezzel nem teszel jót senkinek. Jól megszokott gyakorlatias gondolkodásmódod is eltűnik, másokban szinte csak a rosszat látod. Ezen mihamarabb változtatnod kell, különben akaratodon kívül kellemetlen konfliktusokat is generálsz magad körül.
 
Tipp: Ha teheted, vegyél ki pár nap szabadságot, de legalább esténként keress magadnak lélekfrissítő programokat.
 
Thinkstock
Oroszlán
Végre, végre! Nemcsak az időjárás van kedvedre, hanem lelkivilágod is kiegyensúlyozott, szinte túlzottan is harmonikus! Jótékonyan hatnak rád ezen a héten a csillagok, ennek köszönhetően nemcsak saját, hanem bizony mások problémáit is könnyedén megoldod - ha épp erre lenne igény vagy alkalom. Ha úgy adódik, hogy családod, barátaid segítséget kérnek tőled, azért teszik, mert tudják, hogy alapvetően nagylelkű és segítőkész személy vagy, aki mindig és minden körülmények között kiáll szeretteiért, s mindenféle bajból igyekszik kihúzni őket.
 
Tipp: Sürgősen tervezd meg a nyári időszakot, mielőtt valóban beköszönt az üdülési szezon, te pedig tanácstalanná válnál.
 
Szűz
Továbbra sincs mitől tartanod, a nagy nehézségek ezen a héten is jó messzire elkerülnek. Harmonikus, kiegyensúlyozott, bár összességében talán kissé egyhangúnak tűnő napoknak nézel elébe. Ha van kedved, lazíts kicsit, ha dolgozni akarsz, hát tedd azt! Otthonod felújítására, takarítására, csinosítgatására is kiválóak ezek a napok, a szelektálás most különösen fontos lenne. Szentelj elegendő időt a pihenésnek is, bizony rád fér. Gondoskodó hajlamodat, odaadásodat éld ki saját családodon vagy barátaidon.
 
Tipp: Ha van párkapcsolatod, fontossá válik a kommunikáció és a problémák részletes átbeszélése!
 
Mérleg
Nincs minden a helyén, csak azt érzed, hullámvasútérzés lett úrrá rajtad, egyik nap lenn, a másik nap fenn, s ez mindenféle életterületre kiterjed. A bolygók jelenlegi mozgásai igen erőteljes hatással lesznek rád most, ebben lesz pozitív és negatív reakció egyaránt. A hétvége már jóval nyugalmasabb időt ígér. Péntektől változtathatsz környezeted véleményén önmagaddal összefüggésben. Akaraterőd és eltökéltséged szellemi fejlődést jelez szombattól.
 
Tipp: Ha tanulnál, most kezdj bele, vagy legalább tervezd meg a következő hónapok szellemi fejlődésével kapcsolatos stratégiáját.
 
Skorpió
Vénusz jótékony, valamint Jupiter kifejezetten kedvező hatása egész héten elkísér, ennek köszönhetően igényed lehet arra, hogy kimutasd érzelmeidet épp azok felé, akik nagyon is fontosak neked, ráadásul mindezt fokozott, erőteljes formában. Ugyanakkor légy óvatos, hisz sok ember nem vevő a túlzott érzelgősségre, s ez akár kisebb nézeteltérésekhez is vezethet, minden jó szándékod és kedvességed ellenére. Ha bármilyen direkt ellenállásba ütközöl, fújj visszavonulót, ne erőltesd rá a szeretetedet másokra.
 
Tipp: A kevesebb néha több! Te se felejtsd el ezt a fontos frázist most!
 
Thinkstock
Nyilas
Fura egy helyzet, hisz a hét első felében semmi nem úgy sikerül, ahogy eltervezted. Megmagyarázhatatlanul nem találod a helyed, fáradt, elégedetlen vagy, s már ott is problémák után kutakodsz, ahol valójában nincsenek is. Munkáddal, karriereddel, sőt, most még érzelmi életeddel sem vagy megelégedve. Úgy véled, ennél sokkalta többre vagy hivatott? Nos, bizony jók a megérzéseid, de céljaid elérése érdekében végre tenni is kellene valamit. Ötleteidet most valósíthatod meg, s döntsd el végre, mit is kezdhetnél a jövőddel, hogy juss is valamire.
 
Tipp: Azonnali elhatározások, dupla sikerek! Ezt tartsd szem előtt!
 
Bak
A heti bolygómozgások nem okoznak kellemetlenséget, kifejezetten nyugalmas napok követik egymást. A negatív hatások most messzire elkerülnek! Harmonikus napok követik egymást, áldozatos munkád meghozhatja a várva várt eredményeket, melyekért az elmúlt hetekben dolgoztál. Sok időt és energiát fektettél már előmeneteledbe, de végre megvan az esélye, hogy igen nagyot lépj előrébb a ranglétrán. Ha erre jelenlegi munkahelyeden nincs lehetőséged, akkor egy új állás vagy saját vállalkozás elindítása is meghozhatja a sikereket.
 
Tipp: Merj változtatni! Az egy helyben toporgás nem visz előrébb, légy egy kicsit tüzesebb!
 
Vízöntő
Keresed a helyed, nem férsz a bőrödbe, valami újra vágysz, a régi dolgok most halálra untatnak. Valami nem stimmel? Vagy csupán egy kis szórakozásra lenne szükséged, kiruccanni valahová, hogy a megszokásból izgalmat varázsolj, legalább átmenetileg? Most ne vágj bele semmibe elhamarkodottan, mert a következő napokban nagyon nehézkesen működik az emberekkel való kommunikációd, mintha folyamatosan félreértenének.  Ez a hét erről szól, sok konfliktust szülhet, ráadásul neked kell lecsitítanod a mások között kialakuló nézeteltéréseket is.
 
Tipp: Ne mondj senkiről és semmiről elhamarkodott véleményt, mert azt később már nem tudod visszaszívni!
 
Halak
Ismerd be, hogy végre az élet naposabbik oldalán vagy, remek hét áll előtted, különösen anyagi ügyek téren jött el az idő az átgondolt cselekvésre. Nagyszerűek az esélyeid arra, hogy helyrehozd esetleges pénzügyi gondjaidat, s most akár komolyabb erőfeszítés nélkül meg tudod oldani nemcsak a saját, hanem akár szeretteid problémáit is. Az elmúlt időszak bizonytalanságai után most a sors is támogat abban, hogy kikecmeregj a bajból, legyen az bármilyen jellegű.
 
Tipp: Bármibe kezdj, nem tudsz rossz döntést hozni, ezért cselekedj, egy napot se vesztegess semmittevéssel!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aprooromok.blog.hu/api/trackback/id/tr592925293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása