Élet hétköznapi Csodái

Szeretném megörökíteni mindazt ami számomra fontos. Családi eseményeket, baráti összejöveteleket, kikapcsolódást, pihit, élményeket, emlékeket. Az élet apró örömeit, melyek nélkül fekete- fehérek és sivárak lennének minden napjaink.

Címkék

Címkefelhő

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Vegyes. : )

2011.06.27. 11:30 - SzappanBuborék

Címkék: hírek érdekességek

 

Kelly Osbourne
Női Portál
Borbás Timi
2008-08-25
Kelly Osbourne

Megjelenésedben van valami provokatív és bátor. Belül azonban érzékeny vagy, akinek sok szeretetre és biztonságra van szüksége. Aggódó és idegeskedő természeted van, de ezt próbálod minél jobban leplezni. 

Folyamatosan hajtod magad újabb és újabb kihívások felé. Általában tartózkodóan viselkedsz, de ha valaki közeledik feléd, nem lököd el. Jellemző rád, hogy mindent megteszel azokért, akiket szeretsz. 
 
Gondolat
 
Semmi értelme kínoznod magad, a dolgok úgy alakulnak, ahogy azt szeretnéd. Még egy kis türelemre azonban szükséged lesz. Lehet, hogy ebben az időszakban nehéz lesz a dühödet visszatartani, de muszáj lesz. Néha még el fog hatalmasodni rajtad a ’mindennek vége’ hangulat, mellyel meg kell küzdened, máskor úgy érzed majd, hogy elég, túlterhel téged ez az egész helyzet. Próbálj egy picit hátra lépni, és hagyni a dolgokat maguktól alakulni. Neked is szükséges elgondolkoznod a miérteken. Ez a kis szünet nem véletlen, hanem a folyamat természetes része, hogy kiderüljön, valóban kitartasz a kapcsolat mellett.
 
Beszéded árulkodik személyiségedről.
 
Aki monoton stílusban beszél
 
A halk, vagy egysíkú, monoton beszéd olyan emberre utal, aki a kinevetéstől vagy elutasítástól való félelmében nem mer kitárulkozni. Minden érzelmet elnyom, ennek eredménye az unalmas, élettelen beszédstílus. Túl bizonytalan, és fél a külvilág reakciójától. Inkább egy unalmas, de biztonságos világot választ magának, a „Nem szól szám, nem fáj fejem” elvet követve. 

Ha te is hajlamos vagy halkan és érzelmek nélkül kommunikálni, akkor az sajnos azt is jelzi egyben, hogy nemcsak a beszédedből zárod ki a lelkesedést vagy elragadtatottságot, hanem az életedből is. Próbálj meg lelkesedést vinni a beszédedbe, és figyeld meg, milyen változások lépnek be az életedbe!
Aki sokat beszél
 
Ha valaki nem tudja abbahagyni a fecsegést, ha állandóan eszébe jut még egy téma, egy gondolat, amit minden áron el akar mondani, be nem áll a szája, és alig lehet tőle megszabadulni, akkor bizony egy szószátyárral van dolgunk. Az ilyen emberrel való találkozás teljesen lemeríthet, hiszen a beszéd figyelmet követel a hallgatóságtól, a sok beszéd éppen ezért egyfajta energiarablásnak minősül. A szószátyár emberek valóban azért beszélnek olyan sokat, hogy figyelmet kapjanak, és ők irányíthassák a helyzetet, mert sok esetben rászorulnak erre az élményre. A bőbeszédűség a figyelem kikövetelésének, kimerült forrásaink feltöltésének egyik módja, ezért olyan kimerítő a hallgatóság számára. Az ilyen emberek képesek órákat beszélni magukról úgy, hogy érzékelnék ennek rendkívüli egyoldalú mivoltát. 

Mindez azért alakult ki náluk, mert annyira fontos számukra, hogy végre valaki meghallgassa, megértse őket. Ha bőbeszédűségre hajlasz, akkor ne feledd: Isten két fület adott nekünk és egy szájat, kommunikációnk során is ilyen arányban használd őket. Ne feledd, ha többet beszélsz a rád szabott egyharmad résznél, nagy az esélye, hogy elkezded lecsapolni a körülötted lévők energiáját.
 
Aki túl gyorsan beszél
 
A gyorsan beszélőben olyan sok minden zajlik egyszerre, hogy szeretne ezektől valamilyen módon elszakadni. A gyorsan beszélő többletenergiától szeretne megszabadulni. A gyors beszéd egyúttal gyakran szétszórt is, mivel egyik témáról a másikra cikáz. Túl sok minden foglalkoztatja, túl sok gondolat kavarog a fejében, egyfajta túlagyalás következménye mind ez. A gyors beszéd a bizonytalanság jele is lehet, és a fejünkben megjelenő gondolatokat azonnal fel akarjuk dolgozni, és ezért azonnal kimondjuk, ami eszünkbe jut, tekintet nélkül arra, hogy a másik képes-e felfogni mindazt, amit mondunk.

Ahhoz, hogy túllépjünk ezen, több időt kell szentelnünk a belső, és kevesebbet a külső hangunknak. Ez lecsendesítheti, és egyensúlyba hozza elfoglalt elménket.
 
Aki hangosan beszél
 
Aki túl hangosan beszél, az a hangerejével szeretne figyelmet követelni magának. Valójában túl kicsinek és jelentéktelennek érzi magát, és az ego ezt úgy próbálja ezt palástolni, hogy nagyobbnak mutatkozik. A hangos beszéddel nemcsak figyelmet kérünk, hanem a hanggal az irányítást is átvesszük. Az általános beszélgetés során elvesznek a gyengébb hangok. A hangosan beszélő megpróbálja biztosítani, hogy vele ez ne történhessen meg. 

Ha valaki tehát zavaróan hangosan beszél, akkor valójában az a probléma húzódik meg a háttérben, hogy kicsinek, kevésnek, jelentéktelennek érzi magát. Nem elnyomni akar, hanem palástolja saját belső bizonytalanságát.
 
Aki orrhangon beszél
 
Az orr a személyes elismerést szimbolizálja, az orrhangon való beszéd pedig az önértékelési problémákra utaló jel. Orrunkon keresztül beszélve az elismerés utáni vágy hajt minket. Az orrhang oka gyakran az orrjáratok eltömődése. Ez azt jelzi, hogy eltorlaszoltuk elismerésünk, vagy elfogadásunk útját. Rendkívül vágyunk az elismerésre, de az csak nem jön. A megfázás is azt a szomorúságot közvetíti a külvilág felé (a nyálka a belső könnyeket szimbolizálja), hogy nem kaptuk meg a feltétel nélküli szeretetet, elfogadást és erőfeszítéseink elismerését.

Az elismerés utáni vágy azonban veszélyes, mert életünk pusztító erejévé válhat. Ahelyett, hogy azt tennénk, ami érzésünk szerint jó nekünk, úgy viselkedünk, ahogy szerintünk mások elvárják tőlünk. Ha így teszünk, akkor lehet, hogy megkapjuk az elismerést, de nem vagyunk hűek saját igényeinkhez. Ha meg tanuljuk megfelelő módon értékelni saját tetteinket, mások elismerést is megkapjuk majd.
 
Aki dadogva beszél
 
A dadogók az átlagosnál érzékenyebb emberek, ami intuitívabbá is teszi őket, ezért észreveszik mások olyan finom érzelmi rezdüléseit is, amelyekre mások nem tudnak ráhangolódni. A fokozott érzékenység ugyanakkor sebezhetőbbé is teszi őket, és fontosabb nekik, hogy mások kedvére tegyenek, mert félnek attól, hogy megbántják őket. Érdekes tény, hogy a dadogók nagyon ritkán dadognak színpadon, amikor nem magukat adják, hanem szerepet játszanak. Ők pusztán saját személyiségüket közvetítik nehezen, legalábbis bizonytalanul, félve. A dadogás gyakran szorongásból fakad, és egy domináns szülő áll a háttérben, aki egy bizonyos formában szeretné beszorítani gyermekét, és nem akarja elfogadni olyannak, amilyen. A dadogót túl sok kritika és megszégyenítés érte amiatt, hogy viselkedése vagy teljesítménye nem felelt meg szülei igényeinek. Ezért kialakul egy belső szorongás, ami dadogás formájában ölt testet, mert fél attól, hogy ő nem elég jó, nem fogadja el őt a külvilág. Fél, hogy épp úgy fogják elítélni, ahogy a szülei tették azt.

A megoldás az önbecsülés kifejlesztésében, az önmagunkba vetett hit kialakításában, az önmagunkkal való kibékülésben rejlik, hogy el merjük játszani saját szerepünket.
 
Nagy nyári szexhoroszkóp :P
Oroszlán
Az idei nyár aztán igazán forró éjszakákat tartogat az Oroszlán szülötteknek. Váratlanul megismerkedsz valakivel június vége felé, aki épp a zsánered. Szexuális vonzereje teljesen magával ragad. Nem telik el sok idő, és máris az ágyában kötsz ki. És, nem is fogod megbánni. Első osztályú kényeztetésben lesz részed. Már az első éjszakán annyira egymásra kattantok, hogy a Káma Szútra összes pozitúráját szeretnétek kipróbálni. Ez a kaland egy erotikus iskolának is beillik, ahol rengeteg új dolgot tanulhatsz és tapasztalhatsz meg. Lehetséges, hogy több tanárod is lesz a nyáron. Azt a fiút fogod végül hosszú távú partnernek választani, aki a legjobb eredményt éri el a vizsgákon.
 
Kos
Ha Kos szülött vagy, akkor nem árt egy kicsit visszavenned a temperamentumodból, mert még a végén elijeszted a párodat, vagy a potenciális jelentkezőket. Főleg, ha az illető nem tüzes jegyben született, akkor lassíts a tempón! Nyár közepe felé azonban egy szenvedélyes Oroszlán tűnik fel a láthatáron, akivel igen rövid idő alatt egymásra hangolódtok. Szinte lángolni fog alattatok a lepedő. Egy igazán élmény dús nyárnak nézhetsz elébe, melyben nem lesz hiány kalandokból. Kisugárzásoddal szinte minden pasit megigézel, akár szórakozó helyre mész egy kicsit bulizni a barátnőiddel, akár külföldi nyaralásra indulsz. Meglepetések és flörtök minden pillanatban érhetnek.
 
 
Orgazmus horoszkóp : P
Oroszlán
 
Az Oroszlán igazi királyi szerető. Ő maga is fenséges kényeztetésre vágyik, de ugyanezt partnerének is megadja. Szexuális vonzereje legendás, sokan szeretnének vele ágyba bújni. Mivel sok kalandban volt része, igen szerteágazó tapasztalatok birtokában van, ezért képes meglepetéseket okozni partnerének. Az érzékek iskolájában ő lehetne az osztályelső. Olyan kényeztetésben részesíti kedvesét, amit máshol biztos nem kapna meg. Általában vadul és szenvedélyesen élvez, már csókja is vágykeltő, de a legjobb pillanatra tartogatja az energiáit. Végig visszafogott szenvedély jellemzi, majd a csúcson hatalmasat robban. Tudja, hogyan kell fokozni az élvezetet, hogy a végén elsöprő legyen a hatás.
 
 
Kos
 
Ha férfiról beszélünk, úgy is fogalmazhatnánk, hogy ő a zodiákus gyorslövetű szeretője. Nők esetében pedig az orgazmus királynő. A Kos szinte bármikor kapható egy kis hancúrozásra, és szenvedélyes energiái hamar a tetőfokra hágnak. Ha belobban a láng, akkor az izgalmi állapotot a maximumon élvezi, és intenzív, gyors orgazmusokra képes. Aki nem kedveli a gyors szexet, az kerülje a Kosokat, mert nála egy menet nem tart tovább tíz-tizenöt percnél. Rövid, de annál szenvedélyesebb. Az előjátékot kerüli, azonnal a tárgyra tér. A Kos akár férfi, akár nő, könnyen és gyorsan eljut a csúcsra, akár egymás után többször is.
 
Melyik Tündér vigyáz Rád?
PARADISE
’Lerombol minden akadályt’



Amikor megszülettél, a kiságyad fölé hajolt és ezt suttogta…
„Életvidám és tetterős leszel.
A lelkesedéseddel le fogod venni a férfiakat a lábukról.
 
Az élet kihívásaival mindig szembe fogsz nézni.
Vakmerőséged bátor tettekre késztet majd.”

Valóra váltja az álmaidat ebben az évben?

Türelem! Egészen ősz végéig várnod kell, míg Paradise tündér varázsereje elkezd hatni rád, de ne szomorodj el, nem fog csalódást okozni. Bár csak az év végén mozgósítja ereje, egy rég dédelgetett vágyad fog valóra válni. Ha művészi pályán tevékenykedsz, a kreativitásod kiteljesedik.

Találkozol az igazival?

Légy óvatos! Akiről azt gondolod, hogy álmaid hercege, valamiképp megsebezhet. Óvakodj tőle, és inkább tartsd távol tőle magad. A figyelmedet inkább irányítsd egy kevésbé vonzó férfira, akiről még kiderülhet, hogy egy különleges és értékes ember.

Javul az anyagi helyzeted?

Paradise tündér ebben az évben kicsit háttérbe vonul az anyagi ügyeid tekintetében. Úgy érezheted, hogy magadra hagyott, de ez nincs teljesen így. Ha megtanulod, hogy ne élj nagy lábon, akkor majd visszatér hozzád. A szeptember közeledtével már reménykedhetsz jobb kilátásokban. A kemény munka meghozza a gyümölcsét.
 
Tudtam, hogy Rám Neki kell vigyázni! Más nem is lehetne. 
 

MELUSINA
’Igaz szerelmet hozó tündér’ 

Amikor megszülettél, a kiságyad fölé hajolt és ezt suttogta…

„A gyerekek mindig közel fognak állni a szívedhez
A szenvedők segítője leszel.
Varázslatos és kreatív világban fogsz élni.
Az intuícióidra mindig hagyatkozhatsz.”

Valóra váltja az álmaidat ebben az évben?

Melusina tündér varázsereje júliusban érezteti hatását. Az előző hónapokban elvetett magok, szárba szökkennek és megajándékoznak gazdag termésükkel. Neked csak ki kell nyújtanod a kezedet, és elfogadni a kincseket. Akármibe is fektettél energiát, most meg fog térülni.

Találkozol az igazival?

Csipkerózsika álmát alszod éppen. Reménytelenül várod a herceget, aki a csókjával ébreszt fel. Egy kicsit azonban még várnod kell erre. Ne erőltesd most a dolgokat. Ne rohanj a házasságba, vigyázz most az elhamarkodott döntésekkel.

Javul az anyagi helyzeted?

Sok pénzt söpörhetsz be Melusina varázslatának köszönhetően, de ne pazarold el, amit kapsz általa. Elképzelhető, hogy egy lakáscsere hozza meg a szerencsédet, vagy egy állásváltoztatás kapcsán kerülsz jobb anyagi helyzetbe. Melusina tündér nem lesz folyamatosan melletted az év minden napján, de számíthatsz rá. Egy nagy kívánságod teljesítenél ott lesz majd melletted.


 GLASTING
’Az önismeretet tündére’


Amikor megszülettél, a kiságyad fölé hajolt és ezt suttogta…

„Rendíthetetlen optimizmussal rendelkezel.
Semmi nem állhat az utadba az álmaid megvalósításakor.
A lelkesedésed mindenen átsegít majd.”

Valóra váltja az álmaidat ebben az évben?

Nyár közepére koncentráld az erőidet. Glasting eljön hozzád és egy kívánságodat valóra váltja. Egy emlékezetes utazásban lesz részed, mely során kizökkenhetsz a megszokott életvitelből, és ez a kaland boldogságot hoz az életedbe. Most úgy érzed, nincs lehetetlen.

Találkozol az igazival?

Bármi megtörténhet. Még mindig hiszel az álmaid hercegében. Glasting tündér biztosít téged abban, hogy az utadat keresztezi egy elragadó férfi, akinek rögtön a karjaiba is omlasz. A lelkesedésed azonban nem tart sokáig. Hamarosan fel fog merülni benned a kétely. Vajon ő az igazi? Adj időt magadnak, a válasz meg fog érkezni hamarosan.

Javul az anyagi helyzeted?

Nem kell lázasan keresned a szerencsédet. Glasting tündér nagyvonalú lesz veled ebben az évben. Minden olyan könnyedén megy majd, mint a karikacsapás. Rengeteg lehetőség jön veled szemben, amelyből gazdagságot remélhetsz. Használd ki ezt a varázslatos időszakot és élvezd az életet! 
 
 
 

 

Hurok
„Kapcsolatok és béke”

 


A Hurok a kapcsolatok és a béke szimbóluma. Szeretnél tökéletes harmóniát teremteni magad körül. Olyan partnerre vágysz, akivel meg is lehet ezt valósítani, és egy értékes és tartalmas életet élhetsz. Mindig új dolgokat tanulsz, melyeket másoknak is azonnal továbbadhatsz. 

Nagyon fontosak számodra az emberi kapcsolatok, az időd nagy részét emberek között töltöd. Szereted megvitatni a barátaiddal az élet dolgait, és megosztani velük a fejedben lévő gondolatokat. Kutatod az élet nagy igazságait, és vonzódsz a spirituális közösségekhez is. Szeretnél minél kevesebb buktatót az életutadon, és egy sima, zökkenőmentes életet élni.
 

 

A Kút

 

„A forrás, az élet születése”
Ez a forrás valami nagy dolgot jelképez, valami kimeríthetetlent, ami az embereket ősidők óta életben tartotta. A kút, amely egy alapvető igényt elégít ki, minden ember számára nélkülözhetetlen. A túlélés forrása, sőt átvitt értelemben a megértés forrása is. Az orákulum szerint lelked legmélyén egy forrás buzog, és különleges képességeket hoz felszínre. Olyan képességeket, amelyek egyetemes, ennélfogva pedig egészen hétköznapi jelentőségűek. Táplálékot hoz, lelki táplálékot, és ajándékot a számodra. Miféle ajándékot? Bensőd igazát!
 
Jólét köszönt rád
A mágikus sellők azt üzenik, hogy a jólét és gazdagság hullámai elindultak feléd. Érdemes most jobban odafigyelned a jelekre. Figyelj oda a váratlan telefonhívásokra, vagy a „véletlen” találkozásokra, mert ezek valószínűleg olyan egyének, akik a jövőben segítségedre lehetnek.

Ez a kártya azt is jelenti, hogy életed sikeres szakaszát éled most meg. Ez kitűnő időszak arra, hogy új vállalkozásba kezdj (természetesen hallgass a belső hangodra és végezz megfelelő piackutatást is). Látni fogod, hogy az ajtók könnyen megnyílnak előtted, és így nagy önbizalom és lelkesedés önt majd el. Ne feledkezz meg arról, hogy hálás szívvel fogadd a kapott javakat.
 
Eper 
Az ananászhoz hasonlóan az epret is sokan szexuális ajzószernek tartják. Gyakran tálalják fel filmekben is a csábítás és kényeztetés gyümölcseként. Az eper típus tehát ínyenc és szex-éhes. Vad, szenvedélyes és telhetetlen. Bizony, telhetetlen vagy. Mindent akarsz, amit megkívánsz. És nem csak akarod, meg is szerzed magadnak. Ha valakire kiveted a hálódat, annak vége: csapdába esett. Lehet az illető kétgyermekes családapa, vagy jegyben járó vőlegény, neked semmi nem jelent akadályt. A férfiaknak tudod, hogyan vedd el az eszét. Téged ezzel szemben már nehezebb behálózni, ha viszont valaki bejön, nem kéreted sokáig magad. Szenvedélyes vagy, tudod, mi kell egy férfinak, de te sem félsz elmondani, neked mi a jó.
Szőlő
A leghíresebb afrodiziákumot választottad. A szőlőt évezredek óta érzékekre ható gyümölcsként tartják számon, édes, zamatos és telt íze miatt. Könnyen elcsábítható vagy, akinek elég egy szexi mosoly, egy sármos pillantás és egy-két kedves bók. Hamar belemész a játékba, nem veted meg a kalandokat. Egy jóképű, izmos testű férfi mindig le tud venni a lábadról, ha viszont rájössz, hogy belülről már nem annyira értékes, továbbállsz. Néha legszívesebben reggeltől estig az ágyban lennél kedveseddel, és csakis a gyönyöröknek élnél. Szereted a luxus körülményeket, szexi fehérneműk, drága parfümök, méregdrága ágyneműk, kényelmes, nagy ágyak. A szexben játékos és kiismerhetetlen vagy, mindig tartogatsz egy újabb meglepetést partnered számára.
 
 
Titkok

A probléma

Életednek van egy láthatatlan harmadik szereplője. Lehet, hogy a te sorsodhoz tartozik, lehet, hogy a múltad egy része: bűntudat gyötör. Talán csúnyán szakítottál az előző barátoddal, talán elkövettél ellene valamit, amit nem kellett volna. Az is lehet, hogy a jelenlegi párodat csaltad meg az előzővel, akit még nem zártál le teljesen magadban. Amíg azonban a múlt kísért, addig ti sem találtok nyugtot. 

Megoldás

Mindenkinek szembe kell néznie saját tetteivel és vétkeivel. Vállalni kell a felelősséget, és ha van rá mód, gondoskodni kell a jóvátételről. A régit rendbe kell hoznod, addig sajnos az újnak nincs helye. Neked kell megtalálnod a módját annak, hogy jóvá tedd, amit elkövettél.
Bolond

Ez egy életvidám lap, bár utalhat felelőtlenségbe és gondatlanságba hajló megbízhatatlanságra is. Fedezd fel újra a párodat, és mutasd meg neki te is az összes arcodat. Érzi az újdonság varázsát, és több újdonságra, változatosságra vágyik. Vigyél a kapcsolatba valami teljesen újat, szokatlant. Hallgass az ösztöneidre és legyél spontán. Események szintjén a kártya egy üdítő kapcsolat kezdetét jelentheti, vagy a már létező kapcsolaton belül egy serkentő, ösztönző időszakra utalhat, amely esetenként gyermek születésével indul. 
 
Bourges (Burzs) - Franciaország
Női Portál
Mándli Zsuzsa
2007-12-08
A mandala üzenete:

„A kedvenc színed Te magad vagy!”


Aktiválta: Gábriel Arkangyal


Nevének jelentése: „Isten az én erősségem”. Gábriel a kinyilatkoztatás, a halál és a feltámadás angyala, úgy is hívják, hogy a születés arkangyala, mivel az ember születési folyamatát segíti elő. Valamint arra ösztönöz, hogy szívből felvállaljuk szerepeinket, hogy motivációink tudatában legyünk. 


Folyamat 

Minden összeköttetés, mely révén életünket kívánjuk kontrollálni, mint például a tekintély, a pénz, vagy más emberek, a második és ötödik csakrán keresztül kerülnek kapcsolatba energiarendszerünkkel. Kár azon aggódni, hogy nem tudsz úrrá lenni az életedben felmerülő problémákon. A problémát tekintsd feladatnak, tanításnak. A mandala tisztulási folyamatra sarkall. A pangó energia helyére friss áramlik, ha nem dédelgeted tovább, bár nagy úr a megszokás!


Energetika: Az ötödik csakra működését serkenti ez a mandala. A légzéssel, a beszéddel és az önkifejezéssel kapcsolatos információra volt szükséged, vagyis a kommunikáció és az értékítélet terén van hiányod. 

Szervek: Az információ a gerincet stimulálja és a beszédközpontot.

Kulcs szavak: útmutatás, ihlet, tisztaság


Fohász

Amennyiben elfogadod az angyalok létezését, kérheted Gábriel arkangyal közbenjárását:

Kérlek Gábriel arkangyal, mutasd meg, hogy tudnám megnyitni elmém, hogy erősítsem motivációim. (kérd tőle azt, amit gondolsz) Kreatív energiáimat kérlek, segítsd felbukkanni. Hozz útmutatást számomra. Köszönöm.
 
Nagy meglepetések várhatnak a héten.

A Rákok váratlan lehetőségekre számíthatnak, a Oroszlánoknak pedig lehetőségük nyílhat egy távoli utazásra.
 
Kos
Kos létedre most úgy érzed, sürgősen fel kellene frissíteni mindennapjaidat, növelni kellene szellemi tudásodat, s esetleg tanulmányok megkezdésén törnöd a fejed? Nos, akkor épp itt az ideje, hogy belekezdj az előkészítésbe. Régi vágyad teljesülhet valami új dolognak, tudásnak az elsajátításával. Új képességeidet hosszú távon is fogod tudni kamatoztatni, így ne is halogasd tovább a kezdést. Pénzügyek terén viszont jöhetnek kellemetlen pillanatok, különösen a hétvégén.
Tipp: Költekezz óvatosan, a nyaralásra tartalékolj inkább.
 
 
Bika

Most megfoghatod Fortuna kezét, valamilyen szerencsés dolog közeleg, csupán ki kell nyitnod a szemed, hogy minden apróságot észrevegyél! Hétfő és kedd még egyhangúnak tűnhet, de szerdától napról napra jobban alakulnak a dolgaid. Egy új vállalkozás, üzleti lehetőség, utazás vagy akár váratlan anyagi gyarapodás hozhatja meg az igazán jó hangulatot. Az örömök mellett azért ne feledkezz meg a mindennapi kötelezettségeidről sem. 
Tipp: Bika létedre csinálj ezen a héten valami extravagánsat, amit máskor sosem tennél.
 
Ikrek
 
Meglepően sok és furcsa dolog okozhat váratlan fejtörést ezekben a napokban. Leginkább munka, karrier, esetleg tanulás vagy vizsgák terén kerülhetnek utadba olyan gátak, amelyekkel most nem tudsz megbirkózni egyik pillanatról a másikra. Légy toleráns önmagaddal, ismerd el, hogy vannak határaid, s ne arra törekedj, hogy megoldd ezeket a problémákat egy pillanat alatt. Gondolkodj, tűnődj, kombinálj, s ha logikusan felépítesz magadnak egy megoldási lépcsőt, akkor azt már könnyen véghez is viszed.
Tipp: Minden nap menj ki a szabad ég alá, s töltekezz fel D-vitaminnal.
 
 
Rák
Ha megújulásra vágysz, ne halogasd a kellő lépések megtételét! Állásváltoztatáson, másodálláson, saját vállalkozás elindításán gondolkodsz? Akkor épp ideje belekezdened, gyorsan eredményes lehetsz. Váratlan lehetőségekre számíthatsz ezen a héten, minden tervedet valósítsd meg, amit időd és energiád lehetővé tesz. Ne szalassz el semmit, sokáig nem lesz újra ilyen kiváló a csillagállás. Ha kell, hát kérj segítséget szeretteidtől.
Tipp: Ne csak belül, hanem kívül is újulj meg, fodrász, kozmetikus, egy új ruha, rajta!
 
 
Oroszlán

A hét első három napja mozgalmasnak ígérkezik, egy gyorsan érkező, ugyanakkor pozitív dolog megtörténtére számíthatsz. Különös munkaajánlatot kaphatsz, vagy lehetőséged nyílhat egy távoli utazásra, új ismeretségekben való elmélyülésre. Tulajdonképpen mindegy, milyen jellegű segítséget kapsz az égiektől, ebből mindenképpen előnyöd származik. Hétvégén viszont légy kicsit figyelmesebb, váratlan vitáid alakulhatnak ki környezeteddel.
Tipp: Szívügyek terén most a magányosok kapnak óriási lehetőséget.
 
 
Szűz

A heti konstellációk ereje kiváló, jó irányba terelhetik életedet, sok lényeges és egyben hasznos dologra kell időt szánnod a napokban, ne halogass semmit! Ne tétovázz, dönts, ha arra van szükség, erőd teljében vagy, ki kell használnod, hogy most több munkát tudsz elvégezni, mint bármikor máskor. Igen sok és érdekes információ juthat a birtokodba, melyeket a saját hasznodra tudsz fordítani. Egyedül magánéleti téren nem lehetsz túl elégedett, hisz alig jut időd szeretteidre.
Tipp: Hétvégén vállald te a kukta szerepét, s alkoss szeretteidnek valami csodásat!
 
 
Mérleg

Ugye milyen kellemetlen s egyben megterhelő, ha valamilyen teher nyomja a válladat? Nos, a most következő napok kiválóan alkalmasak arra, hogy ezektől a nehézségektől extra gyorsasággal megszabadulj. Szerencsére most végtelen könnyedséggel teremtesz kapcsolatot környezeteddel, sőt, akár idegen emberekkel is. Régi problémákat tudsz helyrehozni, ez lelkivilágodat is rendbe teszi. Új barátságok jönnek, s ezek hosszú távon is megmaradnak. Hétvégén szentelj elegendő időt a pihenésre.
Tipp: Mit szólnál egy bográcsos bulihoz, fürdőruhában?
 
 
Skorpió
Kommunikációs készséged ezekben a napokban nagyon sokat javul, képes leszel arra, hogy mindenkivel megtaláld a közös hangot, legyen szó üzletről, vagy akár magánügyekről. Feladataiddal jól és könnyen boldogulsz, sőt, most még ahhoz is lehet merszed, hogy olyat vállalj fel, amit eddig nem mertél. Energiatartalékaid a maximumon vannak, így kiváló esélyed van arra, hogy amibe most belekezdesz, sikerre is vidd.
Tipp: Az unalmat űzd messzire, minden pillanatban csinálj vagy legalább tervezz valamit.
 
 
Nyilas
Igen sok váratlan, egyben érdekes lehetőséget hoznak a hét első napjai. A régóta dédelgetett tervek, ötletek megvalósítása kerülhet most napirendre, s nem kell ezeket újra a fiók mélyére dugni. Ha úgy gondolod, nem boldogulsz egyedül a feladattal, akkor kérj segítséget azoktól, akikben megbízol. Már csütörtöktől fontos lesz, hogy szánj időt a kikapcsolódásra, mert energiatartalékaid az elmúlt időkben vészesen megfogyatkoztak, s a jövő héten is sok tennivaló vár megoldásra!
Tipp: Vállalkozást indítanál? Kiváló ez a hét az alapok letételére.
 
 
Bak

Erőteljes hatásoknak leszel kitéve a következő napokban, Mars mindent megtesz, hogy legyen feladatod, tennivalód. Különösen szakmád terén érhetsz el jelentős sikereket! Szinte komolyabb erőfeszítésedbe sem kerül, hogy bármit, amit kigondolsz, most könnyedén véghez is vidd. Új barátokra tehetsz szert, akikre jóban-rosszban számíthatsz hosszú távon is. Hétvégére már csökken ezen pozitív hatások ereje, így szánj kellő időt a pihenésre is.
Tipp: Mikor olvastál utoljára egy jó kis regényt? Most belekezdhetnél újra egy régi kedvencbe.
 
Vízöntő
Fantasztikus napok jönnek, tele leszel üdeséggel, frissességgel, új ötletek felbukkanását is jelzik a heti bolygóállások. Kreativitásod szárnyakat kaphat, tele leszel tettvággyal, mely arra sarkallhat, hogy felhalmozódott ügyeid jelentős részét elvégezd. A rengeteg megoldandó feladat ugyan felemészti tartalékaidat, de mégis jó érzéssel tölt el az, hogy a hétvégére bejelentheted: mindent megoldottam! Jutalmazd meg magad egy fergeteges hétvégével, ahol a szórakozás mellett pihenj is eleget.
Tipp: Strand, napernyő, hideg üdítő, fagyi, mi kellhet még neked?
 
Halak

Új szelek fújnak körülötted, vedd észre a változás előjeleit, hisz új lehetőségek mutatkoznak. Kezdj valami vadonatúj dologba ezekben a napokban. Az sem baj, ha kissé kockázatosnak tűnik, de mindig legyél résen, és meggondolatlanul ne vágj bele semmibe. Sok problémád nem lesz, sőt, gyors eredményeket érhetsz el! Ha egy saját vállalkozás indítását fontolgatod, munkahelyváltáson vagy pénzügyi befektetésen töröd a fejed, ennél jobb alkalmat nem is találhatsz terveid megvalósításához!
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aprooromok.blog.hu/api/trackback/id/tr953018485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása