Élet hétköznapi Csodái

Szeretném megörökíteni mindazt ami számomra fontos. Családi eseményeket, baráti összejöveteleket, kikapcsolódást, pihit, élményeket, emlékeket. Az élet apró örömeit, melyek nélkül fekete- fehérek és sivárak lennének minden napjaink.

Címkék

Címkefelhő

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Mrs. Doubtfire

2010.04.18. 23:05 - SzappanBuborék

Címkék: tavasz irodalom idézetek gondolatok természet élmények reggelek éjszakák

Az éjszaka hamar elment mintha nem is lett volna. Reggel nyugisan telt el. Szülőkkel egy kis közös tévézés, majd együtt reggeliztünk Mi öten:)

Aztán nem sokkal később megjöttek Mamámék. Eljöttek kikapcsolódni:) Édesapukám, meg a Papám elkezdték feltalicskázni a sódert a ház elöl. Mosómedvém is csatlakozott hozzájuk, addig én tanulgattam. Mamám, Édesanyukám, Hajni néni pedig ott duruzsoltak a fülembe.

Jó volt a hangulat. Sok minden történt, megjelentek a Viktorék is. Móni körbejárta a házat:) Tetszett neki.

Megebédeltünk, beszélgettünk, viccelődtünk. Régóta nem volt így együtt a Család:)

Mosómedvémmel délután hirtelen felindulásomból elkezdtünk röplabdázni:) Nem tudom, hogy honnan jött az ötlet, de megkérdeztem Édesapukámat, hogy tudja-e hol van a kézilabdánk?! Megtaláltuk, megpróbáltuk felpumpálni, de nem ment.

Aztán előkerült a röplabda:) Adtunk az érzésnek.. Nagyon Jól Éreztük magunkat! Készült egy kép is:)

 

 

Egy igazi és Élő Májusi Cserebogár. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Este beszélgettünk Mosómedvémmel. Komoly dolgok is előjöttek. Aranyos volt. Aggódik értem, törődik velem.. Szavakkal le nem írható milyen érzések kerültek felszínre bennem Ma mikor az első szobában, egymással szembe feküdtünk.

Az arcomat simogatta szakadatlanul, én meg az arcába kapaszkodtam, mint a "fuldokló az utolsó szalmaszálba".

És egy kis Bölcsesség a Nap végére:

Türelmetlen vér nyargalt ereinkben,
szerettünk volna mindig menni, menni,
mit is sejtettük, hogy ez itt a minden,
és ami aztán jött, a semmi, semmi.

(Kosztolányi Dezső)

 

Nincs szomorúbb dolog (...), mint az olyan kapcsolat, amelyet nem tart össze más, csak a ragacs a postabélyeg hátán. Ha nem láthatod, nem hallhatod, nem érintheted meg a barátodat, legjobb, ha hagyod, menjen isten hírével.

Ha az ember biztos benne, hogy a barátja kéznél van, nem is töri magát, hogy felkeresse. De amikor elment, halálra gyötri a lelkiismeret, amiért nem beszélt vele eleget, amíg lehetett.
(John Steinbeck)

Egypercnyi kibékülés többet ér, mint egy életre szóló barátság.
(Gabriel García Márquez)

 A csatatéren nehezen ismeri meg az ember, ki a barátja.
(Mihail Soholov)

Beszélgettem vele, csütörtökön jön Szekszárdra. Még nem tudom, hogy és mint lesz. De erőm sincs, hogy törjem rajta a fejem.

 Az igazi barátság feltételezi a szeretetet, mely a gyengédséghez vezet el, a bizalmat, mely nem aggodalmaskodik barátunk hűtlenségének lehetőségén, a szabadságot, amely nem fél kimondani a maga véleményét, az egybetartozás érzését, amely nagylelkűen tud adni, és örömmel elfogadni.
(Szent Ágoston)

A bejegyzés trackback címe:

https://aprooromok.blog.hu/api/trackback/id/tr461932809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása