Élet hétköznapi Csodái

Szeretném megörökíteni mindazt ami számomra fontos. Családi eseményeket, baráti összejöveteleket, kikapcsolódást, pihit, élményeket, emlékeket. Az élet apró örömeit, melyek nélkül fekete- fehérek és sivárak lennének minden napjaink.

Címkék

Címkefelhő

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Erről szól..

2011.05.16. 21:40 - SzappanBuborék

Címkék: gondolatok zenék

Minden egyetlen egy dologról szól, ami ellen nem tehetünk semmit. Mosolyok, ölelések, érzelmek és veszteségek. A hadvezérek mielőtt csatába indulnak felmérik a helyzetük, ha szerencséjük van akkor reálisan teszik azt és a valós veszteni valóval számolnak.

Bár elég csekély a helyzet rossz felmérése, hiszen mindenkinek helyén van az esze, és nem akar mindent lapra téve elveszteni.. Pedig nem mindig cselekszünk így.. van hogy olykor mindent egy lapra akarunk feltenni...

Minden egy lapon áll vagy bukik..

Mekkora kockázat ez? mekkora felelősség? Ki az aki ezt vállalja?

...

Aki szerelmes.. Az képes mindent veszteni vagy nyerni. Nincs átmenet..  Aki szerelmes az mindent akar.. Önzően! Tudja maga is, de mégsem tud nem akarni..

Főleg ha ász pár lapul a kezében..

Mindent vitt!! De a kör nem áll meg és jönnek még jobb lapok is.. A csúcson kell abbahagyni szokták mondani, nem véletlen mint kiderült.. De olyankor már nem számít semmi sem, csak Te vagy meg a Lapjaid.. Csak remélheted, hogy nem esel ki a következő körben, van még annyi időd, hogy eldöntsd mit is akarsz Isten igazán.

Mert ameddig magad sem tudod, hogy mit akarsz addig semmit sem várhatsz el a másiktól. Mert nincs hozzá jogod!

https://www.youtube.com/watch?v=hpxxXj6QJsY

(L) Bonnie & Clyde (L)

A bejegyzés trackback címe:

https://aprooromok.blog.hu/api/trackback/id/tr672909486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása