Élet hétköznapi Csodái

Szeretném megörökíteni mindazt ami számomra fontos. Családi eseményeket, baráti összejöveteleket, kikapcsolódást, pihit, élményeket, emlékeket. Az élet apró örömeit, melyek nélkül fekete- fehérek és sivárak lennének minden napjaink.

Címkék

Címkefelhő

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Mennyit ér?

2011.01.11. 14:52 - SzappanBuborék

Címkék: gondolatok hit

Mennyit ér az életünk?

Mennyit ér az életünk? Mennyit ér az amit kezdetünk fogva alakítunk, formálunk?
Az, amit tehetünk jóvá és rosszá.. Egyformán! Néha meggondolatlanul cselekszünk, néha alaposan átgondoljuk és mégis rosszul döntünk.
Valaki egyszer azt mondta nekem, ha választás elé kerülünk, akkor válasszuk a kisebb rosszat. Főleg akkor, hogyha az adott opciók közül egyik se áll közel hozzánk, a szívünkhöz..
 
Életünk folyamán sokszor kell döntenünk, választanunk, és sokszor vallunk kudarcot is.
De mindez természetes, az élet velejárója. Nem a buliktól, a mámorban átélt éjszakák sokaságától érezzük, hogy élünk. Hanem attól, mikor elkezdünk felelősségteljes döntéseket hozni. Kezdve a továbbtanulással, majd a munkába álláson át, a családalapításon keresztül egészen nyugdíjas éveinkig. Mikor, majd az unokáink elkényeztetése lesz legfőbb feladatunk.
 
Eddig csak hittem dolgokat, sejtettem mi lapulhat a sötétben.. De az elmúlt időszak megtanított tisztán látni. A baromi nagy kérdőjelek ellenére is világosan látom, hogy mit kell tennem. A súlyát nem most érzem, azt majd csak pár nap múlva.. De akkor csak bizonyos százalékát fogom megtapasztalni, a java még hátra van..

 

https://www.youtube.com/watch?v=h_HIzAaSpfk

https://www.youtube.com/watch?v=as3DlNkPFSk&feature=related

https://www.youtube.com/watch?v=b-IPiK7LEAQ&feature=related

A bejegyzés trackback címe:

https://aprooromok.blog.hu/api/trackback/id/tr302576590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása